Moraz, Patrick

Hráč na klávesové nástroje Patrick Moraz se narodil ve švýcarském Morgues a ještě než se přidal ke britským artrockerům Yes (což jej v jeho kariéře proslavilo nejvíce), prosadil se už v roce 1963 na jazzovém festivalu v Curychu a pak procestoval jako velice nadějný a talentovaný muzikant USA, část Afriky a Střední východ.

S Jeanem Restori založil v r. 1968 skupinu Mainhorse, která hrála po celé Evropě a vydala stejnojmenné album. Pak odešel do Londýna, kde dal dohromady s bývalými členy The Nice Lee Jacksonem a Brianem Davidsonem skupinu Refugee.

Odsud dostal v srpnu 1974 lano od již zmíněných Yes, kde pro album Relayer a následné turné nahradil Ricka Wakemana. V přestávce, kterou si Yes po tříletém... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Moraz, 1976 Moraz, Patrick - The Story Of I
hodnocení/rating Moraz, Patrick - The Story Of I
1/1
recenze/hodnocení
Moraz, 1977 Moraz, Patrick - Out in the Sun
hodnocení/rating Moraz, Patrick - Out in the Sun
0/0
recenze/hodnocení
Moraz, 1978 Moraz, Patrick - Patrick Moraz
hodnocení/rating Moraz, Patrick - Patrick Moraz
0/0
recenze/hodnocení
Moraz, 1980 Moraz, Patrick - Coexistence (with Syrinx)
hodnocení/rating Moraz, Patrick - Coexistence (with Syrinx)
0/0
recenze/hodnocení
Moraz, 1984 Moraz, Patrick - Future Memories II
hodnocení/rating Moraz, Patrick - Future Memories II
0/0
recenze/hodnocení
Moraz, 1984 Moraz, Patrick - Timecode
hodnocení/rating Moraz, Patrick - Timecode
0/0
recenze/hodnocení
Moraz, 1987 Moraz, Patrick - Human Interface
hodnocení/rating Moraz, Patrick - Human Interface
0/0
recenze/hodnocení
Moraz, 1994 Moraz, Patrick - Windows Of Time
hodnocení/rating Moraz, Patrick - Windows Of Time
0/0
recenze/hodnocení
Moraz, 2000 Moraz, Patrick - Resonance
hodnocení/rating Moraz, Patrick - Resonance
0/0
recenze/hodnocení
Moraz, 2003 Moraz, Patrick - ESP
hodnocení/rating Moraz, Patrick - ESP
1/1
recenze/hodnocení
Moraz, 2009 Moraz, Patrick - Change Of Space
hodnocení/rating Moraz, Patrick - Change Of Space
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000