Moore, Vinnie

Vinnie Moore (nar. 1964) je americký gitarista a skladateľ. Je to ďalší významný predstaviteľ shrapnelovského obdobia spolu s gitaristami ako Tony MacAlpine, Greg Howe, Jason Becker alebo Marty Friedman. Už ako mladý chalan vykazoval talent na hudbu a zaujímali ho tiež klasický skladatelia. Aj preto sú jeho začiatky spojované s neo-klasickým heavy metalom.

Prvý albumový zápis vytvoril s power-metalovou kapelou Vicious Rumors, s ktorou vydal jediný album Soldiers Of The Night (1985). Pre Vinnieho Moorea to bol len krátkodobý projekt a tak sa pustil hneď do nahrávania svojho prvého inštrumentálneho počinu. Prvé dva albumy Mind’s Eye a Time Odyssey patria do kategórie neo-klasických gitarových albumov z konca 80-tých rokov. Mind’s Eye... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Moore, 1987 Moore, Vinnie - Mind's Eye
hodnocení/rating Moore, Vinnie - Mind's Eye
1/1
recenze/hodnocení
Moore, 1988 Moore, Vinnie - Time Odyssey
hodnocení/rating Moore, Vinnie - Time Odyssey
1/1
recenze/hodnocení
Moore, 1991 Moore, Vinnie - Meltdown
hodnocení/rating Moore, Vinnie - Meltdown
0/0
recenze/hodnocení
Moore, 1996 Moore, Vinnie - Out Of Nowhere
hodnocení/rating Moore, Vinnie - Out Of Nowhere
0/0
recenze/hodnocení
Moore, 1999 Moore, Vinnie - The Maze
hodnocení/rating Moore, Vinnie - The Maze
1/1
recenze/hodnocení
Moore, 2000 Moore, Vinnie - Live!
hodnocení/rating Moore, Vinnie - Live!
0/0
recenze/hodnocení
Moore, 2001 Moore, Vinnie - Defying Gravity
hodnocení/rating Moore, Vinnie - Defying Gravity
0/0
recenze/hodnocení
Moore, 2006 Moore, Vinnie - Collection: The Shrapnel Years
hodnocení/rating Moore, Vinnie - Collection: The Shrapnel Years
0/0
recenze/hodnocení
Moore, 2009 Moore, Vinnie - To The Core
hodnocení/rating Moore, Vinnie - To The Core
0/0
recenze/hodnocení
Moore, 2015 Moore, Vinnie - Aerial Visions
hodnocení/rating Moore, Vinnie - Aerial Visions
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000