Moon Safari

Moon Safari je progresivní rocková kapela pocházející ze švédského města Skelleftea.

V roce 2003 nahrál soubor své první demo, které tehdy zaujalo pozornost hráče na klávesové nástroje Tomase Bodina, působícího ve stylově spřízněných THE FLOWER KINGS.
Žánr který hrají, by se dal označit převážně za symfonický progresivní rock, i když jejich hudba zahrnuje ještě mnoho různých stylů.
Společné charakteristiky jejich zvuku zahrnují složitou vokální harmonizaci, akustické nebo hladce elektrické instrumentálky a všudypřítomné tónové struktury v hlavních a vedlejších režimech.

Skupina natočila doposud čtyři studiová alba, všechna vydána na vlastním labelu Blomljud Records Inc.... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Moon 2005 Moon Safari - A Doorway To Summer
hodnocení/rating Moon Safari - A Doorway To Summer
0/1
recenze/hodnocení
Moon 2008 Moon Safari - Blomljud
hodnocení/rating Moon Safari - Blomljud
0/1
recenze/hodnocení
Moon 2010 Moon Safari - Lover's End
hodnocení/rating Moon Safari - Lover's End
0/1
recenze/hodnocení
Moon 2012 Moon Safari - The Gettysburg Address
hodnocení/rating Moon Safari - The Gettysburg Address
0/1
recenze/hodnocení
Moon 2013 Moon Safari - Himlabacken Vol.1
hodnocení/rating Moon Safari - Himlabacken Vol.1
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000