Moody Blues

Moody Blues byla první rocková birminghamská skupina z rodiny "Brumbeat", která se stala mezinárodně slavnou a která později také silně ovlivnila to, co bylo známo jako "progresivní" hudební scéna. V r. 1990 byli Moody Blues vyhlášeni nejúspěšnější rockovou skupinou ze všech birminghamských skupin od r. 1960 z pohledu dlouhověkosti a mezinárodního uznání. Fungují dodnes!

Úplný začátek

Skupina byla založena v květnu r. 1964 v Birminghamu, nejprve známá jako The Moody Blues Five - M&B5 (jméno bylo odvozeno od M&B názvu pivovarnické společnosti v očekávání sponzorství ....). Členové skupiny přišli z různých Birminghamských hudebních skupin.

Vedoucí zpěvák a kytaristu Brian Hines (později... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Moody 1965 Moody Blues - Go Now
hodnocení/rating Moody Blues - Go Now
0/0
recenze/hodnocení
Moody 1965 Moody Blues - The Magnificent Moodies
hodnocení/rating Moody Blues - The Magnificent Moodies
0/0
recenze/hodnocení
Moody 1967 Moody Blues - Days of future passed
hodnocení/rating Moody Blues - Days of future passed
3/9
recenze/hodnocení
Moody 1968 Moody Blues - In Search of the Lost Chord
hodnocení/rating Moody Blues - In Search of the Lost Chord
3/5
recenze/hodnocení
Moody 1969 Moody Blues - On the Threshold of a Dream
hodnocení/rating Moody Blues - On the Threshold of a Dream
1/3
recenze/hodnocení
Moody 1969 Moody Blues - To Our Children's Children's Children
hodnocení/rating Moody Blues - To Our Children's Children's Children
1/3
recenze/hodnocení
Moody 1970 Moody Blues - A Question of Balance
hodnocení/rating Moody Blues - A Question of Balance
2/5
recenze/hodnocení
Moody 1971 Moody Blues - Every Good Boy Deserves Favour
hodnocení/rating Moody Blues - Every Good Boy Deserves Favour
2/5
recenze/hodnocení
Moody 1972 Moody Blues - Seventh Sojourn
hodnocení/rating Moody Blues - Seventh Sojourn
0/2
recenze/hodnocení
Moody 1978 Moody Blues - Octave
hodnocení/rating Moody Blues - Octave
0/1
recenze/hodnocení
Moody 1981 Moody Blues - Long Distance Voyager
hodnocení/rating Moody Blues - Long Distance Voyager
1/2
recenze/hodnocení
Moody 1983 Moody Blues - The Present
hodnocení/rating Moody Blues - The Present
0/1
recenze/hodnocení
Moody 1986 Moody Blues - The Other Side Of Life
hodnocení/rating Moody Blues - The Other Side Of Life
0/0
recenze/hodnocení
Moody 1988 Moody Blues - Sur La Mer
hodnocení/rating Moody Blues - Sur La Mer
0/0
recenze/hodnocení
Moody 1991 Moody Blues - Keys of Kingdom
hodnocení/rating Moody Blues - Keys of Kingdom
0/0
recenze/hodnocení
Moody 1999 Moody Blues - Strange Times
hodnocení/rating Moody Blues - Strange Times
0/0
recenze/hodnocení
Moody 2003 Moody Blues - December
hodnocení/rating Moody Blues - December
0/0
recenze/hodnocení
Moody 2007 Moody Blues - Collected
hodnocení/rating Moody Blues - Collected
1/1
recenze/hodnocení
Moody 2018 Moody Blues - The Moody Blues - Days Of Future Passed Live
hodnocení/rating Moody Blues - The Moody Blues - Days Of Future Passed Live
1/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000