Montrose

Montrose je kapela, která si v samém začátku své existence sáhla na vrchol rockového nebe, ale nepodařilo se jí na něm udržet. Nejslavnější období kapely je spojeno s postavou Sammyho Hagara na postu zpěváka. S Hagarem vydané první dvě desky se také staly legendami jsou dnes velmi ceněny. Většina hard rockových a heavy metalových legend řadí Montrose na stejnou pozici jako Black Sabbath, Led Zeppelin nebo Deep Purple.

Jméno kapely je stanoveno podle příjmení zakladatele Ronnieho Montrose. Ten byl v době formování kapely v roce 1973 již zkušeným harcovníkem, který se mohl chlubit angažmá u Vana Morrisona a posléze u Edgara Wintera. Při angažmá u Wintera se začal pohlížet po muzikantech pro vlastní projekt. První a po... (celý článek)

 

Audio ukázky

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Montrose 1973 Montrose - Montrose
hodnocení/rating Montrose - Montrose
2/2
recenze/hodnocení
Montrose 1974 Montrose - Paper Money
hodnocení/rating Montrose - Paper Money
1/1
recenze/hodnocení
Montrose 1975 Montrose - Warner Bros. Presents... Montrose!
hodnocení/rating Montrose - Warner Bros. Presents... Montrose!
0/0
recenze/hodnocení
Montrose 1976 Montrose - Jump On It
hodnocení/rating Montrose - Jump On It
0/1
recenze/hodnocení
Montrose 1987 Montrose - Mean
hodnocení/rating Montrose - Mean
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000