Monroe, Michael

Michael Monroe, vlastním jménem Matti Antero Kristian Fagerholm, se narodil 17. června roku 1962 v Helsinkách. Tento finský multiinstrumentalista se proslavil především jako zpěvák glam punkové kapely Hanoi Rocks, zajímavá je však i jeho sólová kariéra či účast v projektech Demolition 23 a Jerusalem Slim.

Po rozpadu Hanoi Rocks v roce 1985 se Monroe stěhuje do New Yorku, kde dává dohromady doprovodnou kapelu. Jeho první sólové album pod názvem Nights Are So Long vychází v roce 1987 na labelu Yahoo; mezi hudebníky, podílejícími se na jeho vzniku, byl i Ian Hunter, někdejší pianista a zpěvák skupiny Mott the Hoople.

Druhé Monroeovo album Not Fakin' It vychází o dva roky později, opět zde můžeme najít... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Monroe, 1987 Monroe, Michael - Nights Are So Long
hodnocení/rating Monroe, Michael - Nights Are So Long
0/0
recenze/hodnocení
Monroe, 1989 Monroe, Michael - Not Fakin' It
hodnocení/rating Monroe, Michael - Not Fakin' It
1/1
recenze/hodnocení
Monroe, 1992 Monroe, Michael - Jerusalem Slim
hodnocení/rating Monroe, Michael - Jerusalem Slim
0/0
recenze/hodnocení
Monroe, 1994 Monroe, Michael - Demolition 23
hodnocení/rating Monroe, Michael - Demolition 23
0/0
recenze/hodnocení
Monroe, 1996 Monroe, Michael - Peace of Mind
hodnocení/rating Monroe, Michael - Peace of Mind
0/0
recenze/hodnocení
Monroe, 1999 Monroe, Michael - Life Gets You Dirty
hodnocení/rating Monroe, Michael - Life Gets You Dirty
0/0
recenze/hodnocení
Monroe, 2002 Monroe, Michael - Take Them and Break Them (EP)
hodnocení/rating Monroe, Michael - Take Them and Break Them (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Monroe, 2003 Monroe, Michael - Whatcha Want
hodnocení/rating Monroe, Michael - Whatcha Want
0/0
recenze/hodnocení
Monroe, 2010 Monroe, Michael - Another Night in the Sun: Live in Helsinki
hodnocení/rating Monroe, Michael - Another Night in the Sun: Live in Helsinki
0/0
recenze/hodnocení
Monroe, 2011 Monroe, Michael - Sensory Overdrive
hodnocení/rating Monroe, Michael - Sensory Overdrive
0/0
recenze/hodnocení
Monroe, 2013 Monroe, Michael - Horns And Halos
hodnocení/rating Monroe, Michael - Horns And Halos
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000