Monkey3

Monkey3 je instrumentální skupina, původem ze Švýcarska, z města Laussane, která ve své tvorbě kombinuje vlivy stoner, space a psychedelického rocku. Její členové hrávali dříve v různých uskupeních, dokud se jednou v jednom baru v Laussane nepotkali Picasso a Boris. Picasso prý měl tenkrát na sobě košili s motivem Kyuss, což Borise zaujalo. A tak se začali scházet na společných jam sessions, kam přicházeli i jiní muzikanti, až jednou dorazil i Walter. Poté přibyl ještě Darkman a od roku 2000 začali společně pracovat na vlastních skladbách a uvažovat o živých vystoupeních. Sestava se tenkrát ustálila ve složení: Boris - kytara, Picasso - baskytara, Walter - bicí a Darkman - klávesy. V roce 2002 Darkmana vystřídal Mister Malpropre alias... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Monkey3 2003 Monkey3 - Monkey3
hodnocení/rating Monkey3 - Monkey3
0/0
recenze/hodnocení
Monkey3 2006 Monkey3 - 39 Laps
hodnocení/rating Monkey3 - 39 Laps
0/0
recenze/hodnocení
Monkey3 2007 Monkey3 - Split EP Monkey3/Hypnos69
hodnocení/rating Monkey3 - Split EP Monkey3/Hypnos69
0/0
recenze/hodnocení
Monkey3 2009 Monkey3 - Undercover
hodnocení/rating Monkey3 - Undercover
0/0
recenze/hodnocení
Monkey3 2011 Monkey3 - Beyond The Black Sky
hodnocení/rating Monkey3 - Beyond The Black Sky
0/0
recenze/hodnocení
Monkey3 2013 Monkey3 - Birth of Venus - SP
hodnocení/rating Monkey3 - Birth of Venus - SP
0/0
recenze/hodnocení
Monkey3 2013 Monkey3 - The 5th Sun
hodnocení/rating Monkey3 - The 5th Sun
0/0
recenze/hodnocení
Monkey3 2016 Monkey3 - Astra Symmetry
hodnocení/rating Monkey3 - Astra Symmetry
0/0
recenze/hodnocení
Monkey3 2017 Monkey3 - Live At Freak Valley
hodnocení/rating Monkey3 - Live At Freak Valley
0/0
recenze/hodnocení
Monkey3 2019 Monkey3 - Sphere
hodnocení/rating Monkey3 - Sphere
1/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje GMMedia.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000