Mogwai

Mogwai je škótska skupina, zaraďovaná k štýlu „post-rock“ (inštrumentálny rock, bez spevu). Vznikla v r.1996 v Glasgowe.
V zostave sú: Stuart Braithwaite (gitara, vokály), John Cummings (gitara, vokály), Barry Burns (gitara, klávesy, vokály), Dominic Aitchison (basgitara) a Martin Bulloch (bicie).
Ich hudba je charakteristická dlhými gitarovými inštrumentálkami s výrazným dynamickým kontrastom, melodickou basovou linkou, častým používaním skreslenia a rôznych zvukových efektov.

V r.1991 začali spolu hrať dlhoroční priatelia Stuart Braithwaite a Dominic Aitchison, o štyri roky neskôr prizvali bývalého spolužiaka Martina Bullocha. Názov skupiny Mogwai si dali podľa príšeriek z filmu Gremlins. Mogwai v... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Mogwai 1997 Mogwai - Young Team
hodnocení/rating Mogwai - Young Team
0/0
recenze/hodnocení
Mogwai 1999 Mogwai - Come on Die Young
hodnocení/rating Mogwai - Come on Die Young
0/0
recenze/hodnocení
Mogwai 2001 Mogwai - Rock Action
hodnocení/rating Mogwai - Rock Action
0/1
recenze/hodnocení
Mogwai 2003 Mogwai - Happy Songs For Happy People
hodnocení/rating Mogwai - Happy Songs For Happy People
0/1
recenze/hodnocení
Mogwai 2005 Mogwai - Government Comissions: BBC Sessions 1996-2003
hodnocení/rating Mogwai - Government Comissions: BBC Sessions 1996-2003
0/0
recenze/hodnocení
Mogwai 2005 Mogwai - Government Commissions: BBC Sessions 1996-2003 (Live)
hodnocení/rating Mogwai - Government Commissions: BBC Sessions 1996-2003 (Live)
0/0
recenze/hodnocení
Mogwai 2006 Mogwai - Mr. Beast
hodnocení/rating Mogwai - Mr. Beast
0/1
recenze/hodnocení
Mogwai 2006 Mogwai - Zidane: A 21st Century Portrait (Soundtrack)
hodnocení/rating Mogwai - Zidane: A 21st Century Portrait (Soundtrack)
0/0
recenze/hodnocení
Mogwai 2008 Mogwai - The Hawk is Howling
hodnocení/rating Mogwai - The Hawk is Howling
0/2
recenze/hodnocení
Mogwai 2010 Mogwai - Special Moves (Live)
hodnocení/rating Mogwai - Special Moves (Live)
0/0
recenze/hodnocení
Mogwai 2011 Mogwai - Hardcore Will Never Die, But You Will
hodnocení/rating Mogwai - Hardcore Will Never Die, But You Will
0/2
recenze/hodnocení
Mogwai 2011 Mogwai - iTunes Festival: London 2011
hodnocení/rating Mogwai - iTunes Festival: London 2011
0/0
recenze/hodnocení
Mogwai 2013 Mogwai - Les Revenants Soundtrack
hodnocení/rating Mogwai - Les Revenants Soundtrack
0/0
recenze/hodnocení
Mogwai 2014 Mogwai - Rave Tapes
hodnocení/rating Mogwai - Rave Tapes
0/1
recenze/hodnocení
Mogwai 2016 Mogwai - Atomic
hodnocení/rating Mogwai - Atomic
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000