Mind Over Four

MIND OVER FOUR, občas uváděni i jako MIND OVER 4, byli metalově orientovaná skupina z Orange County, California, USA. Zformovali se začátkem 80. let a co tehdy hráli lze slyšet na vlastním nákladem vydaném EP Desperate Expression (1983). Zde prezentovaná hudba se dá označit jako metalizovaný psychedelický punk v hodně syrovém a garážovém provedení. Už zde lze zřetelně vystopovat avantgardně progresivní prvky, které později transformovali do osobitého stylu, srovnatelného snad jen s ranými VOIVOD říznutými The MOTHERS OF INVENTION.

První sestavu tvořili Spike Xavier zpěv, Michael Boyd Jensen a Steve Crow kytary, Jeff Keogel basa a Lou Gaez bicí (různé zdroje uvádějí i odlišné sestavy a nelze spolehlivě vysledovat nic... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Mind 1983 Mind Over Four - Desperate Expression
hodnocení/rating Mind Over Four - Desperate Expression
0/0
recenze/hodnocení
Mind 1987 Mind Over Four - Out Here
hodnocení/rating Mind Over Four - Out Here
0/0
recenze/hodnocení
Mind 1989 Mind Over Four - Mind Over Four
hodnocení/rating Mind Over Four - Mind Over Four
0/0
recenze/hodnocení
Mind 1990 Mind Over Four - The Goddess
hodnocení/rating Mind Over Four - The Goddess
0/0
recenze/hodnocení
Mind 1993 Mind Over Four - Half Way Down
hodnocení/rating Mind Over Four - Half Way Down
0/0
recenze/hodnocení
Mind 1995 Mind Over Four - Empty Hands
hodnocení/rating Mind Over Four - Empty Hands
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000