Miller, Rick

"Hudba je nejčistší forma umění - a je to jedna z mála věcí v životě, kterou Vám nikdo nemůže vzít."
RICK MILLER

Tento nadaný kanadský skladatel a multiinstrumentalista debutoval jako sólový umělec v roce 1983 s albem Starsong.
Jeho stylové zaměření by se dalo označit jako atmosférický progresivní rock, silně inspirovaný interprety jako jsou PINK FLOYD, GENESIS, THE MOODY BLUES a STEVE HACKETT.
V jeho tvorbě jsou tyto vlivy nejvíce patrné na albech vydaných po roce 2000.
A potvrzuje to i samotný autor:
"Moje hudba je měkká, místy temná a plná melancholie, inspirovaná progrockovými interprety za 70. let v čele s PINK FLOYD a GENESIS, jejichž hudba mne provází celým životem."
Petr87 ... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Miller, 1983 Miller, Rick - Starsong
hodnocení/rating Miller, Rick - Starsong
1/1
recenze/hodnocení
Miller, 1998 Miller, Rick - Interstellar Passage
hodnocení/rating Miller, Rick - Interstellar Passage
0/0
recenze/hodnocení
Miller, 2003 Miller, Rick - The One
hodnocení/rating Miller, Rick - The One
0/0
recenze/hodnocení
Miller, 2004 Miller, Rick - Dreamtigers
hodnocení/rating Miller, Rick - Dreamtigers
0/0
recenze/hodnocení
Miller, 2006 Miller, Rick - The End of Days
hodnocení/rating Miller, Rick - The End of Days
0/0
recenze/hodnocení
Miller, 2008 Miller, Rick - Angel of My Soul
hodnocení/rating Miller, Rick - Angel of My Soul
0/0
recenze/hodnocení
Miller, 2009 Miller, Rick - Falling Through Rainbows
hodnocení/rating Miller, Rick - Falling Through Rainbows
0/0
recenze/hodnocení
Miller, 2011 Miller, Rick - In the Shadows
hodnocení/rating Miller, Rick - In the Shadows
0/0
recenze/hodnocení
Miller, 2012 Miller, Rick - Dark Dreams
hodnocení/rating Miller, Rick - Dark Dreams
0/0
recenze/hodnocení
Miller, 2013 Miller, Rick - Immortal Remains
hodnocení/rating Miller, Rick - Immortal Remains
0/0
recenze/hodnocení
Miller, 2014 Miller, Rick - Heart of Darkness
hodnocení/rating Miller, Rick - Heart of Darkness
1/3
recenze/hodnocení
Miller, 2015 Miller, Rick - Breaking Point
hodnocení/rating Miller, Rick - Breaking Point
0/0
recenze/hodnocení
Miller, 2018 Miller, Rick - Delusional
hodnocení/rating Miller, Rick - Delusional
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000