Millenium

V červnu 1999 se na troskách skupiny FRAMAURO utvořila formace tvořená :
RYSZARD KRAMARSKI- Keyboards, guitars
ŁUKASZ GALL- Vocal
TOMASZ PABIAN- Eectric guitar
PIOTR MAZURKIEWICZ- Bass
TOMASZ PAŚKO- Drums
Mělo to být jejich druhé album, tentokrát už v profesionální produkci, ale v polovině nahrávání se rozhodli změnit název kapely z FRAMAURO na MILLENIUM a ačkoli to mělo být dočasné jméno, je používáno dodnes. Album "MILLENIUM" se objevilo v říjnu 1999. Album mělo dobré reference a dobře se prodávalo, a to umožnilo začít pracovat na dalším. Dva měsíce po vydání alba Tomasz Pabian opustil kapelu. Na konci roku 1999 se ke skupině připojil Piotr Plonka – Electric guitar . Teprve to bylo to... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Millenium 1998 Millenium - Millenium
hodnocení/rating Millenium - Millenium
0/1
recenze/hodnocení
Millenium 2000 Millenium - Vocanda
hodnocení/rating Millenium - Vocanda
0/2
recenze/hodnocení
Millenium 2002 Millenium - Reincarnations / Reinkarnacje
hodnocení/rating Millenium - Reincarnations / Reinkarnacje
0/2
recenze/hodnocení
Millenium 2004 Millenium - Deja Vu
hodnocení/rating Millenium - Deja Vu
0/1
recenze/hodnocení
Millenium 2005 Millenium - Interdead
hodnocení/rating Millenium - Interdead
0/2
recenze/hodnocení
Millenium 2006 Millenium - Numbers And The Big Dream Of Mr Sunders
hodnocení/rating Millenium - Numbers And The Big Dream Of Mr Sunders
0/1
recenze/hodnocení
Millenium 2008 Millenium - Exist
hodnocení/rating Millenium - Exist
0/2
recenze/hodnocení
Millenium 2011 Millenium - Puzzles
hodnocení/rating Millenium - Puzzles
0/2
recenze/hodnocení
Millenium 2013 Millenium - Ego
hodnocení/rating Millenium - Ego
1/3
recenze/hodnocení
Millenium 2013 Millenium - Vocanda 2013 Live in studio
hodnocení/rating Millenium - Vocanda 2013 Live in studio
0/2
recenze/hodnocení
Millenium 2014 Millenium - In Search Of The Perfect Melody
hodnocení/rating Millenium - In Search Of The Perfect Melody
1/7
recenze/hodnocení
Millenium 2017 Millenium - 44 Minutes
hodnocení/rating Millenium - 44 Minutes
1/6
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000