Metal Church

Metal Church je americká kapela založená v roku 1980 gitaristom a hlavným skladateľom Kurdtom Vanderhoofom. Od svojich začiatkov patria medzi piliere amerického power/thrash-metalu a v ich tvorbe sa dajú vystopovať aj prvky klasického heavy-metalu či hard-rocku. Štýlovosť, drsne vypäté vokály a muzikantský um sú taktiež ich poznávacími znakmi, ktorým sa počas celých rokov nespreneverili.

Po niekoľkých demo nahrávkach prišla na svet debutová platňa Metal Church (1984) a na základe odporúčanie hudobne spriaznenej skupiny Metallica dostali zmluvu od vydavateľstva Elektra. Predaj dosiahol zhruba sedemdesiattisíc kusov a nasledoval ďalší úspech v podobe albumu The Dark (1986, Elektra Records). V tom istom roku absolvovali turné s... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Metal 1984 Metal Church - Metal Church
hodnocení/rating Metal Church - Metal Church
1/1
recenze/hodnocení
Metal 1986 Metal Church - The Dark
hodnocení/rating Metal Church - The Dark
0/1
recenze/hodnocení
Metal 1989 Metal Church - Blessing In Disguise
hodnocení/rating Metal Church - Blessing In Disguise
0/0
recenze/hodnocení
Metal 1991 Metal Church - The Human Factor
hodnocení/rating Metal Church - The Human Factor
0/0
recenze/hodnocení
Metal 1993 Metal Church - Hanging In The Balance
hodnocení/rating Metal Church - Hanging In The Balance
1/1
recenze/hodnocení
Metal 1998 Metal Church - Live
hodnocení/rating Metal Church - Live
0/0
recenze/hodnocení
Metal 1999 Metal Church - Masterpeace
hodnocení/rating Metal Church - Masterpeace
0/0
recenze/hodnocení
Metal 2004 Metal Church - The Weight Of The World
hodnocení/rating Metal Church - The Weight Of The World
0/0
recenze/hodnocení
Metal 2006 Metal Church - A Light In The Dark
hodnocení/rating Metal Church - A Light In The Dark
0/0
recenze/hodnocení
Metal 2008 Metal Church - This Present Wasteland
hodnocení/rating Metal Church - This Present Wasteland
0/0
recenze/hodnocení
Metal 2013 Metal Church - Generation Nothing
hodnocení/rating Metal Church - Generation Nothing
0/0
recenze/hodnocení
Metal 2016 Metal Church - XI
hodnocení/rating Metal Church - XI
1/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000