Metabolist

Metabolist bylo britské experimentální sdružení orientující se na syrový industriální rock.
Vznikli v r. 1977 na základech kapely Wide Whistler, ve které se sešli Malcom Lane (gt, synth, voc), Anton Loach (synth, voc, sax), Duncan Lane (bgt) a Jacqueline Beiley (ds). Skupina vydržela hrát 2 roky, načež odešel Duncan Lane, kterého nahradil Simon Millward (bgt, gt, voc, synth) a místo bubenice Jacqueline Bailey, která se začala věnovat produkci, nastoupil Ged Kingsford (ds, perc). Nové sdružení si změnilo název na Metabolist a zapojilo se do hnutí mladých, britských,
avantgardních kapel, navazujících na hudební odkaz Can, Faust, Magmy, nebo Gongu ( kromě Metabolist zde figurovali např. The Pop Group, Cabater Voltaire, Throbbing Gristle,... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Metabolist 1979 Metabolist - Drömm (EP)
hodnocení/rating Metabolist - Drömm (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Metabolist 1979 Metabolist - Goatmanaut
hodnocení/rating Metabolist - Goatmanaut
0/1
recenze/hodnocení
Metabolist 1980 Metabolist - Hansten Klörk
hodnocení/rating Metabolist - Hansten Klörk
0/1
recenze/hodnocení
Metabolist 1980 Metabolist - Identify (EP)
hodnocení/rating Metabolist - Identify (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Metabolist 1981 Metabolist - Stagmanaut
hodnocení/rating Metabolist - Stagmanaut
0/1
recenze/hodnocení
Metabolist 1981 Metabolist - Split (EP)
hodnocení/rating Metabolist - Split (EP)
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000