Message

Nemecko-anglická rocková skupina Message sa sústredila okolo gitaristu Allana Murdocha, ktorý ako jediný figuroval na všetkých siedmych albumoch skupiny. Z pôvodnej, undergroundovej (krautrockovej) kapely sa postupne vyprofilovala hard-space rocková skupina, ktorú občas prirovnávali k Nektar, Jane či Eloy. Prvé single nahrala už v roku 1971 (Smile / Painted lady a Sunshine girl / Bubble gum), nasledoval debut The dawn anew is comin (1972) a ďalších šesť albumov, posledný, orientovaný viac do pop rocku, Miles of smiles, vyšiel presne v roku 1980. Okrem toho mala skupina ešte jeden singel (Volcanoes under ... / The pharao’s leg) z roku 1976.

Pre záujemcov o krautrock povinnosť.

hejkal 03/2011

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Message 1972 Message - The dawn anew is comin
hodnocení/rating Message - The dawn anew is comin
1/1
recenze/hodnocení
Message 1973 Message - From books and dreams
hodnocení/rating Message - From books and dreams
1/1
recenze/hodnocení
Message 1975 Message - Message
hodnocení/rating Message - Message
0/0
recenze/hodnocení
Message 1976 Message - Synapse
hodnocení/rating Message - Synapse
0/0
recenze/hodnocení
Message 1977 Message - Using the head
hodnocení/rating Message - Using the head
0/0
recenze/hodnocení
Message 1978 Message - Astral journeys
hodnocení/rating Message - Astral journeys
0/0
recenze/hodnocení
Message 1980 Message - Miles of smiles
hodnocení/rating Message - Miles of smiles
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000