Meshuggah

Tato pětičlenná formace přišla na světlo světa na mrazivém severu v roce 1987. Kapela se vyznačuje extrémním stylem metalu s prvky jazzu, grindcoru, math-metalu apod. a dá se považovat za jednu z nejprofiličtějších skupin současné scény progresivního metalu.

Meshuggah započali svou pouť již v roce 1985 v univerzitním švédském městečku Umea, avšak tehdy ještě pod názvem Metallien. Kapela vydala několik demopásek, ovšem po chvíli se rozpadla a jediný člen souboru, kytarista Frederik Thorendal, hrál dále s novými spoluhráči, avšak již pod jiným jménem. Takže roku 1987 je formován Meshuggah zpěvákem a kytaristou Jensem Kidmanem, Frederikem Thorendalem, basákem Peterem Nordinem a bubeníkem Niclasem Lundgrenem. V roce 1989... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Meshuggah 1991 Meshuggah - Contradictions Collapse
hodnocení/rating Meshuggah - Contradictions Collapse
1/1
recenze/hodnocení
Meshuggah 1995 Meshuggah - Destroy Erase Improve
hodnocení/rating Meshuggah - Destroy Erase Improve
0/0
recenze/hodnocení
Meshuggah 1998 Meshuggah - Chaosphere
hodnocení/rating Meshuggah - Chaosphere
1/2
recenze/hodnocení
Meshuggah 2002 Meshuggah - Nothing
hodnocení/rating Meshuggah - Nothing
1/1
recenze/hodnocení
Meshuggah 2005 Meshuggah - Catch Thirtythree
hodnocení/rating Meshuggah - Catch Thirtythree
0/0
recenze/hodnocení
Meshuggah 2008 Meshuggah - obZen
hodnocení/rating Meshuggah - obZen
2/2
recenze/hodnocení
Meshuggah 2012 Meshuggah - Koloss
hodnocení/rating Meshuggah - Koloss
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000