Megadeth

Megadeth je americká thrashmetalová skupina zo San Francisca, založená v roku 1983, radiaca sa do veľkej štvorky thrashmetalu Metallica, Slayer, Anthrax a Megadeth. Vznikla vlastne ako akýsi truc podnik speváka, gitaristu a skladateľa Dave Mustaina. Ten bol členom Metallicy, ale pre svoju nedisciplinovanosť bol zo skupiny „odídený“. Po odchode si založil vlastnú skupinu Megadeth. Debutovala albumom Killing Is My Business... and Business Is Good! v roku 1985. Tento album naznačil možnosti skupiny, ktoré sa naplno rozvinuli v nasledujúcich albumoch Peace Sells... but Who's Buying? a So Far, So Good... So What! Od tej doby vydáva Mustain so svojou skupinou v jedno až dvojročných intervaloch radové albumy do súčasnosti. Činnosť skupiny sa vyznačuje častými... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Megadeth 1985 Megadeth - Killing Is My Business... and Business Is Good!
hodnocení/rating Megadeth - Killing Is My Business... and Business Is Good!
1/5
recenze/hodnocení
Megadeth 1986 Megadeth - Peace Sells... but Who's Buying?
hodnocení/rating Megadeth - Peace Sells... but Who's Buying?
1/8
recenze/hodnocení
Megadeth 1988 Megadeth - So Far, So Good... So What!
hodnocení/rating Megadeth - So Far, So Good... So What!
2/8
recenze/hodnocení
Megadeth 1990 Megadeth - Rust in Peace
hodnocení/rating Megadeth - Rust in Peace
2/9
recenze/hodnocení
Megadeth 1992 Megadeth - Countdown to Extinction
hodnocení/rating Megadeth - Countdown to Extinction
0/2
recenze/hodnocení
Megadeth 1994 Megadeth - Youthanasia
hodnocení/rating Megadeth - Youthanasia
1/5
recenze/hodnocení
Megadeth 1997 Megadeth - Cryptic Writings
hodnocení/rating Megadeth - Cryptic Writings
1/2
recenze/hodnocení
Megadeth 1999 Megadeth - Risk
hodnocení/rating Megadeth - Risk
1/3
recenze/hodnocení
Megadeth 2000 Megadeth - Capitol Punishment
hodnocení/rating Megadeth - Capitol Punishment
0/1
recenze/hodnocení
Megadeth 2001 Megadeth - The World Needs a Hero
hodnocení/rating Megadeth - The World Needs a Hero
0/1
recenze/hodnocení
Megadeth 2002 Megadeth - Rude Awakening
hodnocení/rating Megadeth - Rude Awakening
0/0
recenze/hodnocení
Megadeth 2004 Megadeth - The System Has Failed
hodnocení/rating Megadeth - The System Has Failed
0/1
recenze/hodnocení
Megadeth 2007 Megadeth - United Abominations
hodnocení/rating Megadeth - United Abominations
0/1
recenze/hodnocení
Megadeth 2009 Megadeth - Endgame
hodnocení/rating Megadeth - Endgame
1/5
recenze/hodnocení
Megadeth 2011 Megadeth - TH1RT3EN
hodnocení/rating Megadeth - TH1RT3EN
1/5
recenze/hodnocení
Megadeth 2013 Megadeth - Super Collider
hodnocení/rating Megadeth - Super Collider
0/1
recenze/hodnocení
Megadeth 2016 Megadeth - Dystopia
hodnocení/rating Megadeth - Dystopia
1/5
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000