Meat Loaf

Michael Lee Aday (pôvodným menom Marvin Lee Aday; *27. september 1947, Dallas, Texas, Spojené štáty), známy pod umeleckým menom Meat Loaf, je americký rockový hudobník a herec.

Za jeho najvýznamnejšie albumy je považovaná trilógia s názvami 'Bat Out of Hell', 'Bat out of Hell II: Back into Hell' a 'Bat out of Hell III: The Monster Is Loose'. Albumu 'Bat out of Hell' sa predalo viac ako 40 milliónov kópi a nachádza sa v prvej desiatke zoznamu najpredávanejších hudobných albumov sveta. Tento album je na 343. pozícii zoznamu 500 najlepších albumov všetkých čias, ktorý v roku 2003 zverejnil časopis Rolling Stone.
Meno Meat Loaf sa nachádza na popredných pozíciách zoznamu najpredávanejších hudobných umelcov sveta.

Je... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Meat 1977 Meat Loaf - Bat out of Hell
hodnocení/rating Meat Loaf - Bat out of Hell
1/3
recenze/hodnocení
Meat 1981 Meat Loaf - Dead Ringer
hodnocení/rating Meat Loaf - Dead Ringer
0/0
recenze/hodnocení
Meat 1983 Meat Loaf - Midnight at the Lost and Found
hodnocení/rating Meat Loaf - Midnight at the Lost and Found
0/0
recenze/hodnocení
Meat 1984 Meat Loaf - Bad Attitude
hodnocení/rating Meat Loaf - Bad Attitude
0/0
recenze/hodnocení
Meat 1986 Meat Loaf - Blind Before I Stop
hodnocení/rating Meat Loaf - Blind Before I Stop
0/0
recenze/hodnocení
Meat 1993 Meat Loaf - Bat out of Hell II: Back into Hell
hodnocení/rating Meat Loaf - Bat out of Hell II: Back into Hell
2/3
recenze/hodnocení
Meat 1995 Meat Loaf - Welcome To The Neighbourhood
hodnocení/rating Meat Loaf - Welcome To The Neighbourhood
0/0
recenze/hodnocení
Meat 2003 Meat Loaf - Couldn't Have Said It Better
hodnocení/rating Meat Loaf - Couldn't Have Said It Better
0/0
recenze/hodnocení
Meat 2006 Meat Loaf - Bat Out of Hell III: The Monster Is Loose
hodnocení/rating Meat Loaf - Bat Out of Hell III: The Monster Is Loose
0/0
recenze/hodnocení
Meat 2010 Meat Loaf - Hang Cool Teddy Bear
hodnocení/rating Meat Loaf - Hang Cool Teddy Bear
0/0
recenze/hodnocení
Meat 2011 Meat Loaf - Hell in a Handbasket
hodnocení/rating Meat Loaf - Hell in a Handbasket
0/0
recenze/hodnocení
Meat 2015 Meat Loaf - Braver Than We Are
hodnocení/rating Meat Loaf - Braver Than We Are
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000