McKennitt, Loreena

Loreena Isabel Irene McKennitt sa narodila 17.2.1957 v Kanade. Matka bola zdravotná sestra a otec bol obchodník so živým dobytkom. Speváčka študovala klasický klavír a spev, učila sa horalské tance. Lásku k ľudovej hudbe posilovala vo folkových kluboch vo Winnipegu, kde bola často počas krátkeho obdobia, keď študovala veterinu na University of Manitoba.

Po presťahovaní do Stratfordu (Ontário) si zlepšovala skladateľskú a interpretačnú zručnosť. V roku 1981 bola na konkurze pre miestny „Stratford Festival of Canada“. Hoci sa tam nedostala, aspoň sa inšpirovala. Po prečítaní knihy od Diane Sward Rapaport: How to Make and Sell Your Own Recording (Ako vytvoriť a predať vlastné nahrávky), Loreena si založila vlastnú značku,... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

McKennitt, 1985 McKennitt, Loreena - Elemental
hodnocení/rating McKennitt, Loreena - Elemental
0/0
recenze/hodnocení
McKennitt, 1987 McKennitt, Loreena - To Drive The Cold Winter Away
hodnocení/rating McKennitt, Loreena - To Drive The Cold Winter Away
0/0
recenze/hodnocení
McKennitt, 1989 McKennitt, Loreena - Parallel Dreams
hodnocení/rating McKennitt, Loreena - Parallel Dreams
0/1
recenze/hodnocení
McKennitt, 1991 McKennitt, Loreena - The Visit
hodnocení/rating McKennitt, Loreena - The Visit
0/2
recenze/hodnocení
McKennitt, 1994 McKennitt, Loreena - The Mask And Mirror
hodnocení/rating McKennitt, Loreena - The Mask And Mirror
0/2
recenze/hodnocení
McKennitt, 1997 McKennitt, Loreena - The Book Of Secrets
hodnocení/rating McKennitt, Loreena - The Book Of Secrets
0/2
recenze/hodnocení
McKennitt, 1999 McKennitt, Loreena - Live In Paris And Toronto
hodnocení/rating McKennitt, Loreena - Live In Paris And Toronto
0/0
recenze/hodnocení
McKennitt, 2006 McKennitt, Loreena - An Ancient Muse
hodnocení/rating McKennitt, Loreena - An Ancient Muse
0/1
recenze/hodnocení
McKennitt, 2007 McKennitt, Loreena - Nights From The Alhambra
hodnocení/rating McKennitt, Loreena - Nights From The Alhambra
0/1
recenze/hodnocení
McKennitt, 2008 McKennitt, Loreena - A Midwinter Night's Dream
hodnocení/rating McKennitt, Loreena - A Midwinter Night's Dream
0/0
recenze/hodnocení
McKennitt, 2009 McKennitt, Loreena - A Mediterranean Odyssey
hodnocení/rating McKennitt, Loreena - A Mediterranean Odyssey
0/1
recenze/hodnocení
McKennitt, 2010 McKennitt, Loreena - The Wind That Shakes The Barley
hodnocení/rating McKennitt, Loreena - The Wind That Shakes The Barley
0/1
recenze/hodnocení
McKennitt, 2012 McKennitt, Loreena - Troubadours On The Rhine
hodnocení/rating McKennitt, Loreena - Troubadours On The Rhine
0/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000