Maybeshewill

Maybeshewill je skupina z Leicesteru v UK. Štýl ich hudby sa dá charakterizovať ako inštrumentálny PostRock, PostMetal, MathRock. Sami označujú svoju hudbu ako „inštrumentálny rock s elektronikou“.

Založil ju gitaristi Robin Southby a John Helps počas svojho univerzitného štúdia v roku 2005. Ich prvou nahrávkou bola EP Japanese Spy Transcript, ktorú vydali na svojom vlastnom labeli Robot Needs Home v roku 2006. Na nahrávaní sa podieľali Tanya Byrne na base a Lawrie Malen za bicími. Štvorskladbové EP bolo veľmi dobre prijaté tlačou a vzbudilo pozornosť nahrávacej spoločnosti Field Records.

V máji 2007 začínajú John a Robin spolu s bubeníkom Jamesom Collinsom a basistom Andrew Jacksonom, práce na prvom... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Maybeshewill 2006 Maybeshewill - Japanese Spy Transcript EP
hodnocení/rating Maybeshewill - Japanese Spy Transcript EP
0/0
recenze/hodnocení
Maybeshewill 2008 Maybeshewill - Not For Want of Trying
hodnocení/rating Maybeshewill - Not For Want of Trying
0/0
recenze/hodnocení
Maybeshewill 2009 Maybeshewill - Sing the World Hope in Four-Part Harmony
hodnocení/rating Maybeshewill - Sing the World Hope in Four-Part Harmony
0/0
recenze/hodnocení
Maybeshewill 2011 Maybeshewill - I Was Here for a Moment, Then I Was Gone
hodnocení/rating Maybeshewill - I Was Here for a Moment, Then I Was Gone
0/0
recenze/hodnocení
Maybeshewill 2013 Maybeshewill - Live At The Y Theatre
hodnocení/rating Maybeshewill - Live At The Y Theatre
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000