Max Webster

Max Webster bola kanadská kapela založená v roku 1973 v Toronte. Jej hlavným predstaviteľom bol spevák, gitarista a skladateľ Kim Mitchell, ktorý zložil väčšinu skladieb počas celého fungovania skupiny. Texty písal Pye Dubois, známy aj tvorbou pre legendárnych Rush. Ďalším členom, ktorý aktívne prispieval bol klávesák Terry Watkinson. V zostave sa objavili aj ďalší muzikanti ako Paul Kersey, Mike Tilka, Gary McCracken, Dave Myles, Greg Chad, Mike Gingrich. Max Webster sú v rodnej Kanade vysoko uznávaní za svoju originalitu a fanúšikovia aj kritici ich považujú za jednu z najlepších nie veľmi známych rockových kapiel z tejto krajiny.

Debutový album Max Webster (1976) ich hneď vystrelil do povedomia na domácej scéne ako utajený... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Max 1976 Max Webster - Max Webster
hodnocení/rating Max Webster - Max Webster
0/0
recenze/hodnocení
Max 1977 Max Webster - High Class In Borrowed Shoes
hodnocení/rating Max Webster - High Class In Borrowed Shoes
0/0
recenze/hodnocení
Max 1978 Max Webster - Mutiny Up My Sleeve
hodnocení/rating Max Webster - Mutiny Up My Sleeve
0/0
recenze/hodnocení
Max 1979 Max Webster - A Million Vacations
hodnocení/rating Max Webster -  A Million Vacations
0/0
recenze/hodnocení
Max 1979 Max Webster - Live Magnetic Air
hodnocení/rating Max Webster - Live Magnetic Air
0/0
recenze/hodnocení
Max 1980 Max Webster - Universal Juveniles
hodnocení/rating Max Webster - Universal Juveniles
0/0
recenze/hodnocení
Max 1982 Max Webster - Diamonds Diamonds (compilation)
hodnocení/rating Max Webster -  Diamonds Diamonds (compilation)
0/0
recenze/hodnocení
Max 1989 Max Webster - The Best Of Max Webster
hodnocení/rating Max Webster - The Best Of Max Webster
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000