Matching Mole

Skupinu Matching Mole založil bubeník a zpěvák Robert Wyatt po svém odchodu ze Soft Machine v roce 1971. Jejími dalšími členy byli klávesista David Sinclair, sólový kytarista Phil Miller a hráč na baskytaru Bill McCormick. V této sestavě bylo nahráno první, eponymní album kapely. Na druhém albu Little Red Record, jehož název parafrázuje známou knihu Mao Ce-tunga, vystřídal Sinclaira klávesista a skladatel Dave McRae. K nahrání třetího alba už bohužel nedošlo, na vině byla tragická Wyattova nehoda, při které ochrnul po pádu z okna. Pro hudbu Matching Mole je typický zvuk canterburské školy, ovlivněný jazzrockem, vynikající... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Matching 1971 Matching Mole - Matching Mole
hodnocení/rating Matching Mole - Matching Mole
2/2
recenze/hodnocení
Matching 1972 Matching Mole - Little Red Record
hodnocení/rating Matching Mole - Little Red Record
1/1
recenze/hodnocení
Matching 1995 Matching Mole - BBC Radio 1 Live in Concert
hodnocení/rating Matching Mole - BBC Radio 1 Live in Concert
0/0
recenze/hodnocení
Matching 2000 Matching Mole - march
hodnocení/rating Matching Mole - march
0/0
recenze/hodnocení
Matching 2001 Matching Mole - Smoke Signals
hodnocení/rating Matching Mole - Smoke Signals
0/0
recenze/hodnocení
Matching 2007 Matching Mole - On The Radio
hodnocení/rating Matching Mole - On The Radio
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000