Mastodon

Mastodon je americká progresívno-metalová kapela založená v roku 2000. Postupne sa predrali medzi významných predstaviteľov tohto štýlu a sú známi svojimi jedinečnými inštrumentálnymi schopnosťami. Podobne sú na tom aj pri tvorení veľmi štruktúrovaných a pritom nápaditých melodických skladieb.

V ich hudbe sú obsiahnuté rôznorodé prvky progresívneho metalu, experimentálneho metalu, sludge metalu, stoner metalu alebo aj alternatívneho metalu. Do toho občas vstupujú náznaky extrémnejšieho metalu a psychedélie. Mastodon však nie sú len metalovou kapelou, sú výrazne ovplyvnení aj klasickým progresívnym rockom. Stali sa v podstate jednou z najdôležitejších metalových skupín svojej generácie a zároveň aj komerčne veľmi... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Mastodon 2002 Mastodon - Remission
hodnocení/rating Mastodon - Remission
0/1
recenze/hodnocení
Mastodon 2004 Mastodon - Leviathan
hodnocení/rating Mastodon - Leviathan
0/1
recenze/hodnocení
Mastodon 2006 Mastodon - Blood Mountain
hodnocení/rating Mastodon - Blood Mountain
0/1
recenze/hodnocení
Mastodon 2006 Mastodon - Call Of The Mastodon (compilation)
hodnocení/rating Mastodon - Call Of The Mastodon (compilation)
0/0
recenze/hodnocení
Mastodon 2009 Mastodon - Crack The Skye
hodnocení/rating Mastodon - Crack The Skye
0/1
recenze/hodnocení
Mastodon 2011 Mastodon - The Hunter
hodnocení/rating Mastodon - The Hunter
0/1
recenze/hodnocení
Mastodon 2011 Mastodon - Live At The Aragon
hodnocení/rating Mastodon - Live At The Aragon
0/0
recenze/hodnocení
Mastodon 2014 Mastodon - Once More 'Round The Sun
hodnocení/rating Mastodon - Once More 'Round The Sun
1/2
recenze/hodnocení
Mastodon 2017 Mastodon - Emperor of Sand
hodnocení/rating Mastodon -  Emperor of Sand
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000