Mastermind

Formácia Mastermind bola založená v roku 1987 v New Jersey. Pôvodnými členmi sú bratia Bill (gitara, basová gitara, spev) a Rich Berends (bicie). Po prvých štyroch albumoch sa ku kapele pridal Jens Johansson (klávesy) a v roku 1999 i speváčka Lisa Bouchelle. Tú na ostatnej platni Insomnia z roku 2010 vystriedala Tracy McShane. Ďalšie aktivity skupiny sú momentálne odložené na neurčito. Žánrovo sa Mastermind pohybujú na pomedzí progresívneho rocku a metalu s náročnými inštrumentálnymi výkonmi.

11/2018 proglord

 

Videa

https://www.youtube.com/watch?v=MrEH3jR2b_U


» přidat video

Discografie a recenze

Mastermind 1990 Mastermind - Volume 1
hodnocení/rating Mastermind - Volume 1
0/1
recenze/hodnocení
Mastermind 1992 Mastermind - Volume 2 - Brainstorm
hodnocení/rating Mastermind - Volume 2 - Brainstorm
0/0
recenze/hodnocení
Mastermind 1994 Mastermind - Volume 3 - Tragic Symphony
hodnocení/rating Mastermind - Volume 3 - Tragic Symphony
0/0
recenze/hodnocení
Mastermind 1996 Mastermind - Volume 4 - Until Eternity
hodnocení/rating Mastermind - Volume 4 - Until Eternity
0/0
recenze/hodnocení
Mastermind 1997 Mastermind - Live in Tokyo
hodnocení/rating Mastermind - Live in Tokyo
0/0
recenze/hodnocení
Mastermind 1998 Mastermind - Excelsior!
hodnocení/rating Mastermind - Excelsior!
0/0
recenze/hodnocení
Mastermind 2000 Mastermind - Angels of the Apocalypse
hodnocení/rating Mastermind - Angels of the Apocalypse
0/0
recenze/hodnocení
Mastermind 2001 Mastermind - Prog, Fusion, Metal, Leather & Sweat Live!
hodnocení/rating Mastermind - Prog, Fusion, Metal, Leather & Sweat Live!
0/0
recenze/hodnocení
Mastermind 2005 Mastermind - Broken EP
hodnocení/rating Mastermind - Broken EP
0/0
recenze/hodnocení
Mastermind 2010 Mastermind - Insomnia
hodnocení/rating Mastermind - Insomnia
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000