Maschera Di Cera, La

La Maschera Di Cera je talianska prog-rocková kapela založená v roku 2001 v Janove basovým gitaristom a multi-inštrumentalistom menom Fabio Zuffanti. Počas svojej existencie sa vypracovali na jednu z najosobitejších a najlepších talianskych kapiel na poli progresívneho rocku svojej doby. Zvuk je hlboko zakorenený v 70-tých rokoch a výrazne ich ovplyvnili klasické talianske skupiny ako Banco Del Mutuo Soccorso, Premiata Forneria Marconi, Museo Rosenbach, Il Balleto Di Bronzo alebo Le Orme. V hudbe je často počuť silné symfonické klávesy, melotrón, flautu alebo aj akustické gitary. Preniesli to najlepšie z rokov 70-tých do nového milénia a ponúkli tak mladšej generácii poslucháčov tradíciu talianskeho prog-rocku so sviežim pohľadom.

Prvé... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Maschera 2002 Maschera Di Cera, La - La Maschera Di Cera
hodnocení/rating Maschera Di Cera, La - La Maschera Di Cera
1/1
recenze/hodnocení
Maschera 2003 Maschera Di Cera, La - Il Grande Labirinto
hodnocení/rating Maschera Di Cera, La - Il Grande Labirinto
1/1
recenze/hodnocení
Maschera 2004 Maschera Di Cera, La - In Concerto
hodnocení/rating Maschera Di Cera, La - In Concerto
0/0
recenze/hodnocení
Maschera 2006 Maschera Di Cera, La - LuxAde
hodnocení/rating Maschera Di Cera, La - LuxAde
0/0
recenze/hodnocení
Maschera 2010 Maschera Di Cera, La - Petali Di Fuoco
hodnocení/rating Maschera Di Cera, La - Petali Di Fuoco
0/0
recenze/hodnocení
Maschera 2013 Maschera Di Cera, La - Le Porte Del Domani
hodnocení/rating Maschera Di Cera, La - Le Porte Del Domani
0/0
recenze/hodnocení
Maschera 2013 Maschera Di Cera, La - The Gates Of Tomorrow
hodnocení/rating Maschera Di Cera, La - The Gates Of Tomorrow
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000