Marshall Tucker Band

Zo Spartanburgu v Južnej Karolíne pochádza jedna z uznávaných južanských skupín, Marshall Tucker Band. Ich popularita v USA je jednoznačne daná veľmi silnou fixáciou na country.

Vznikla v roku 1972 v zostave Toy Caldwell (spev, gitara), Doug Gray (klávesy), Jerry Eubanks (flauta), George McCorkle (gitara), Paul Riddle (bicie) a Tommy Caldwell (basa). Album Marshall Tucker Band vyšiel v roku 1973. Nasledovali ďalšie albumy, A new life (1974), Where we all belong (1974), Searchin’ a rainbow (1975), Long hard ride (1976, titulná skladba bola dokonca nominovaná na Grammy), Carolina dreams (1977), Together forever (1978) a Running like the wind (1979). V roku 1980 umrel pri dopravnej nehode Tommy Caldwell. Jeho náhradou sa stal Franklin Wilkie a skupina... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Marshall 1973 Marshall Tucker Band - The Marshall Tucker Band
hodnocení/rating Marshall Tucker Band - The Marshall Tucker Band
1/1
recenze/hodnocení
Marshall 1974 Marshall Tucker Band - A New Life
hodnocení/rating Marshall Tucker Band - A New Life
0/0
recenze/hodnocení
Marshall 1974 Marshall Tucker Band - Where We All Belong
hodnocení/rating Marshall Tucker Band - Where We All Belong
0/0
recenze/hodnocení
Marshall 1976 Marshall Tucker Band - Searchin' For A Rainbow
hodnocení/rating Marshall Tucker Band - Searchin' For A Rainbow
0/0
recenze/hodnocení
Marshall 1976 Marshall Tucker Band - Long Hard Ride
hodnocení/rating Marshall Tucker Band - Long Hard Ride
0/0
recenze/hodnocení
Marshall 1977 Marshall Tucker Band - Carolina Dreams
hodnocení/rating Marshall Tucker Band - Carolina Dreams
0/0
recenze/hodnocení
Marshall 1978 Marshall Tucker Band - Together Forever
hodnocení/rating Marshall Tucker Band - Together Forever
0/0
recenze/hodnocení
Marshall 1979 Marshall Tucker Band - Running Like the Wind
hodnocení/rating Marshall Tucker Band - Running Like the Wind
0/0
recenze/hodnocení
Marshall 1980 Marshall Tucker Band - Tenth
hodnocení/rating Marshall Tucker Band - Tenth
0/0
recenze/hodnocení
Marshall 1981 Marshall Tucker Band - Dedicated
hodnocení/rating Marshall Tucker Band - Dedicated
0/0
recenze/hodnocení
Marshall 1981 Marshall Tucker Band - Tuckerized
hodnocení/rating Marshall Tucker Band - Tuckerized
0/0
recenze/hodnocení
Marshall 1983 Marshall Tucker Band - Just Us
hodnocení/rating Marshall Tucker Band - Just Us
0/0
recenze/hodnocení
Marshall 1983 Marshall Tucker Band - Greetings From South Carolina
hodnocení/rating Marshall Tucker Band - Greetings From South Carolina
0/0
recenze/hodnocení
Marshall 1990 Marshall Tucker Band - Southern Spirit
hodnocení/rating Marshall Tucker Band - Southern Spirit
0/0
recenze/hodnocení
Marshall 1992 Marshall Tucker Band - Still Smokin´
hodnocení/rating Marshall Tucker Band - Still Smokin´
0/0
recenze/hodnocení
Marshall 1993 Marshall Tucker Band - Walk Outside The Lines
hodnocení/rating Marshall Tucker Band - Walk Outside The Lines
0/0
recenze/hodnocení
Marshall 1998 Marshall Tucker Band - Face Down in the Blues
hodnocení/rating Marshall Tucker Band - Face Down in the Blues
0/0
recenze/hodnocení
Marshall 1999 Marshall Tucker Band - Gospel
hodnocení/rating Marshall Tucker Band - Gospel
0/0
recenze/hodnocení
Marshall 19?? Marshall Tucker Band - The whole story
hodnocení/rating Marshall Tucker Band - The whole story
1/1
recenze/hodnocení
Marshall 2003 Marshall Tucker Band - Stompin Room Only (Live)
hodnocení/rating Marshall Tucker Band - Stompin Room Only (Live)
0/0
recenze/hodnocení
Marshall 2004 Marshall Tucker Band - Beyond The Horizon
hodnocení/rating Marshall Tucker Band - Beyond The Horizon
0/0
recenze/hodnocení
Marshall 2005 Marshall Tucker Band - Carolina Christmas
hodnocení/rating Marshall Tucker Band - Carolina Christmas
0/0
recenze/hodnocení
Marshall 2006 Marshall Tucker Band - Live on Long Island
hodnocení/rating Marshall Tucker Band - Live on Long Island
0/0
recenze/hodnocení
Marshall 2007 Marshall Tucker Band - The Next Adventure
hodnocení/rating Marshall Tucker Band - The Next Adventure
0/0
recenze/hodnocení
Marshall 2010 Marshall Tucker Band - Way out west! Live from San Francisco 1973
hodnocení/rating Marshall Tucker Band - Way out west! Live from San Francisco 1973
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000