Mars Volta

Kapelu založili v roce 2001 dva členové seskupení At the Drive-In, Cedric Bixler-Zavala (zpěv) a Omar Rodriguez-Lopez (kytara), ke kterým se přidali zvukař Jeremy Ward a klávesák Isaiah "Ikey" Owens. Po rozpadu At the Drive-In začali pracovat na prvním albu své nové skupiny, které vyšlo 24. června roku 2003 pod názvem De-Loused in the Comatorium. Ještě před jeho vydáním spatřilo světlo světa EP Tremulant.

Debut kapely Mars Volta obsahuje stylově velice pestrou směsici skladeb, pohybujících se v rozmezí od punku přes hardcore a jazz až k latinskoamerickému rocku. Jeho nahrávání se zúčastnili i dva členové Red Hot Chili Peppers, baskytarista Flea a kytarista John Frusciante. Album bylo poměrně úspěšné, prodalo se... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Mars 2002 Mars Volta - Tremulant (EP)
hodnocení/rating Mars Volta - Tremulant (EP)
2/2
recenze/hodnocení
Mars 2003 Mars Volta - De-loused in the Comatorium
hodnocení/rating Mars Volta - De-loused in the Comatorium
3/4
recenze/hodnocení
Mars 2003 Mars Volta - The Mars Volta - Live
hodnocení/rating Mars Volta - The Mars Volta - Live
0/0
recenze/hodnocení
Mars 2005 Mars Volta - Frances The Mute
hodnocení/rating Mars Volta - Frances The Mute
1/2
recenze/hodnocení
Mars 2005 Mars Volta - Scabdates
hodnocení/rating Mars Volta - Scabdates
1/1
recenze/hodnocení
Mars 2006 Mars Volta - Amputechture
hodnocení/rating Mars Volta - Amputechture
1/2
recenze/hodnocení
Mars 2008 Mars Volta - The Bedlam In Goliath
hodnocení/rating Mars Volta - The Bedlam In Goliath
4/5
recenze/hodnocení
Mars 2009 Mars Volta - Octahedron
hodnocení/rating Mars Volta - Octahedron
1/2
recenze/hodnocení
Mars 2012 Mars Volta - Noctourniquet
hodnocení/rating Mars Volta - Noctourniquet
1/4
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000