Manzanera, Phil

Kytarista Phil Manzanera se sice nejvíce proslavil coby člen Roxy Music, během svého téměř padesátiletého působení ve světě rockové hudby si ale získal kredit i svými sólovými projekty a spoluprací s mnoha jinými známými hudebníky. Nesmíme pochopitelně zapomenout ani na jeho působení v kapelách Quiet Sun či 801.

Co se týče Manzanerovy sólové tvorby, své první album Diamond Head vydává v roce 1975. Nahrávání alba se zúčastnila takřka kompletní sestava Roxy Music, kterou doplnil i Robert Wyatt. Jednalo se o převážně... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Manzanera, 1975 Manzanera, Phil - Diamond Head
hodnocení/rating Manzanera, Phil - Diamond Head
0/0
recenze/hodnocení
Manzanera, 1978 Manzanera, Phil - K-scope
hodnocení/rating Manzanera, Phil - K-scope
0/0
recenze/hodnocení
Manzanera, 1982 Manzanera, Phil - Primitive Guitars
hodnocení/rating Manzanera, Phil - Primitive Guitars
0/0
recenze/hodnocení
Manzanera, 1990 Manzanera, Phil - Southern Cross
hodnocení/rating Manzanera, Phil - Southern Cross
0/0
recenze/hodnocení
Manzanera, 1990 Manzanera, Phil - Mato Grosso
hodnocení/rating Manzanera, Phil - Mato Grosso
0/0
recenze/hodnocení
Manzanera, 1997 Manzanera, Phil - A Million Reasons Why
hodnocení/rating Manzanera, Phil - A Million Reasons Why
0/0
recenze/hodnocení
Manzanera, 1999 Manzanera, Phil - The Wasted Lands
hodnocení/rating Manzanera, Phil - The Wasted Lands
0/0
recenze/hodnocení
Manzanera, 1999 Manzanera, Phil - Vozero
hodnocení/rating Manzanera, Phil - Vozero
0/0
recenze/hodnocení
Manzanera, 2004 Manzanera, Phil - 6pm
hodnocení/rating Manzanera, Phil - 6pm
0/0
recenze/hodnocení
Manzanera, 2005 Manzanera, Phil - 50 Minutes Later
hodnocení/rating Manzanera, Phil - 50 Minutes Later
0/0
recenze/hodnocení
Manzanera, 2008 Manzanera, Phil - Firebird V11
hodnocení/rating Manzanera, Phil - Firebird V11
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000