Manic Street Preachers

Manic Street Preachers je rocková kapela pochádzajúca z Veľkej Británie z časti Wales. Bola založená v roku 1986 a tvorili ju James Dean Bradfield (spev, gitara), Nicky Wire (basa, texty), Sean Moore (bicie) a Richey Edwards (rytmická gitara, texty). Preslávili sa silnými melodickými skladbami a sociálne ladenými textami, ktoré poukazovali na spoločnosť, zúfalstvo, odcudzenie a iné témy. Hudobne ich ovplyvnili kapely ako The Who, Rolling Stones, Led Zeppelin ale aj punk-rockové súbory Sex Pistols alebo The Clash. Vo svojich začiatkoch sa snažili preraziť kontroverznými manifestami a revolučnými vyhláseniami. Boli mladí, talentovaní, arogantní ale aj dostatočne inteligentní. Chceli byť hlavne slávnou a úspešnou kapelou, čo sa im nakoniec aj... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Manic 1990 Manic Street Preachers - New Art Riot (EP)
hodnocení/rating Manic Street Preachers - New Art Riot (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Manic 1992 Manic Street Preachers - Generation Terrorists
hodnocení/rating Manic Street Preachers - Generation Terrorists
0/0
recenze/hodnocení
Manic 1993 Manic Street Preachers - Gold Against The Soul
hodnocení/rating Manic Street Preachers - Gold Against The Soul
0/1
recenze/hodnocení
Manic 1994 Manic Street Preachers - The Holy Bible
hodnocení/rating Manic Street Preachers - The Holy Bible
1/4
recenze/hodnocení
Manic 1996 Manic Street Preachers - Everything Must Go
hodnocení/rating Manic Street Preachers - Everything Must Go
0/1
recenze/hodnocení
Manic 1998 Manic Street Preachers - This Is My Truth Tell Me Yours
hodnocení/rating Manic Street Preachers - This Is My Truth Tell Me Yours
0/1
recenze/hodnocení
Manic 2001 Manic Street Preachers - Know Your Enemy
hodnocení/rating Manic Street Preachers - Know Your Enemy
0/1
recenze/hodnocení
Manic 2002 Manic Street Preachers - Forever Delayed-The Greatest Hits
hodnocení/rating Manic Street Preachers - Forever Delayed-The Greatest Hits
0/0
recenze/hodnocení
Manic 2003 Manic Street Preachers - Lipstick Traces (A Secret History Of Manic Street Preachers)
hodnocení/rating Manic Street Preachers - Lipstick Traces (A Secret History Of Manic Street Preachers)
0/0
recenze/hodnocení
Manic 2004 Manic Street Preachers - Lifeblood
hodnocení/rating Manic Street Preachers - Lifeblood
0/0
recenze/hodnocení
Manic 2007 Manic Street Preachers - Send Away The Tigers
hodnocení/rating Manic Street Preachers - Send Away The Tigers
0/1
recenze/hodnocení
Manic 2009 Manic Street Preachers - Journal For Plague Lovers
hodnocení/rating Manic Street Preachers - Journal For Plague Lovers
0/0
recenze/hodnocení
Manic 2010 Manic Street Preachers - Postcards From A Young Man
hodnocení/rating Manic Street Preachers - Postcards From A Young Man
0/0
recenze/hodnocení
Manic 2011 Manic Street Preachers - National Treasures-The Complete Singles
hodnocení/rating Manic Street Preachers - National Treasures-The Complete Singles
0/0
recenze/hodnocení
Manic 2013 Manic Street Preachers - Rewind The Film
hodnocení/rating Manic Street Preachers - Rewind The Film
0/0
recenze/hodnocení
Manic 2014 Manic Street Preachers - Futurology
hodnocení/rating Manic Street Preachers - Futurology
1/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000