Malmsteen, Yngwie

Keď som sa pred rokmi prvýkrát stretol s hudbou Yngwieho Malmsteena, bol som, tak ako veľa ďalších, presvedčený, že to, čo počujem, je nejaký podfuk a v takom rýchlom tempe ani nie je možné hrať. Hľadal som spôsoby, ako to ten chlap robí. Napadlo ma, že to nahrá v normálnom tempe a potom to zrýchli alebo používa tapping. Lenže, to by potom znelo úplne inak a so zrýchlením by sa nedalo koncertovať. Až keď som sa časom dostal aj k obrazovému materiálu, vyšlo slnko a mne bolo jasné, že je to geniálny hráč, ktorý si dlhoročnou drinou a talentom vypracoval svoj vlastný, ničím nezameniteľný, feeling. A pritom by sa jeho hra dala charakterizovať ako dokonalé zvládnutie bežne používaných postupov a štýlov, akými sú staccato, legato,... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Malmsteen, 1984 Malmsteen, Yngwie - Rising Force
hodnocení/rating Malmsteen, Yngwie - Rising Force
1/2
recenze/hodnocení
Malmsteen, 1985 Malmsteen, Yngwie - Rising Force Live ’85
hodnocení/rating Malmsteen, Yngwie - Rising Force Live ’85
0/0
recenze/hodnocení
Malmsteen, 1985 Malmsteen, Yngwie - Marching Out
hodnocení/rating Malmsteen, Yngwie - Marching Out
1/2
recenze/hodnocení
Malmsteen, 1986 Malmsteen, Yngwie - Trilogy
hodnocení/rating Malmsteen, Yngwie - Trilogy
1/3
recenze/hodnocení
Malmsteen, 1988 Malmsteen, Yngwie - Odyssey
hodnocení/rating Malmsteen, Yngwie - Odyssey
1/1
recenze/hodnocení
Malmsteen, 1989 Malmsteen, Yngwie - Trial By Fire: Live In Leningrad
hodnocení/rating Malmsteen, Yngwie - Trial By Fire: Live In Leningrad
0/0
recenze/hodnocení
Malmsteen, 1989 Malmsteen, Yngwie - Trial By Fire: Live In Leningrad
hodnocení/rating Malmsteen, Yngwie - Trial By Fire: Live In Leningrad
0/0
recenze/hodnocení
Malmsteen, 1990 Malmsteen, Yngwie - Eclipse
hodnocení/rating Malmsteen, Yngwie - Eclipse
1/1
recenze/hodnocení
Malmsteen, 1991 Malmsteen, Yngwie - The Yngwie Malmsteen Collection
hodnocení/rating Malmsteen, Yngwie - The Yngwie Malmsteen Collection
0/0
recenze/hodnocení
Malmsteen, 1992 Malmsteen, Yngwie - The Yngwie Malmsteen Collection [VHS+DVD]
hodnocení/rating Malmsteen, Yngwie - The Yngwie Malmsteen Collection [VHS+DVD]
0/1
recenze/hodnocení
Malmsteen, 1992 Malmsteen, Yngwie - Fire & Ice
hodnocení/rating Malmsteen, Yngwie - Fire & Ice
1/1
recenze/hodnocení
Malmsteen, 1994 Malmsteen, Yngwie - The Seventh Sign
hodnocení/rating Malmsteen, Yngwie - The Seventh Sign
1/2
recenze/hodnocení
Malmsteen, 1994 Malmsteen, Yngwie - Live at Budokan [VHS+DVD]
hodnocení/rating Malmsteen, Yngwie - Live at Budokan [VHS+DVD]
0/0
recenze/hodnocení
Malmsteen, 1995 Malmsteen, Yngwie - Magnum Opus
hodnocení/rating Malmsteen, Yngwie - Magnum Opus
1/2
recenze/hodnocení
Malmsteen, 1996 Malmsteen, Yngwie - Inspiration
hodnocení/rating Malmsteen, Yngwie - Inspiration
0/0
recenze/hodnocení
Malmsteen, 1997 Malmsteen, Yngwie - Facing the Animal
hodnocení/rating Malmsteen, Yngwie - Facing the Animal
0/0
recenze/hodnocení
Malmsteen, 1998 Malmsteen, Yngwie - Concerto Suite for Electric Guitar and Orchestra in E flat minor, Opus1 - Millennium
hodnocení/rating Malmsteen, Yngwie - Concerto Suite for Electric Guitar and Orchestra in E flat minor, Opus1 - Millennium
0/1
recenze/hodnocení
Malmsteen, 1998 Malmsteen, Yngwie - Yngwie Malmsteen Live!!
hodnocení/rating Malmsteen, Yngwie - Yngwie Malmsteen Live!!
1/1
recenze/hodnocení
Malmsteen, 1998 Malmsteen, Yngwie - Yngwie Malmsteen Live!! [VHS+DVD]
hodnocení/rating Malmsteen, Yngwie - Yngwie Malmsteen Live!! [VHS+DVD]
0/0
recenze/hodnocení
Malmsteen, 1999 Malmsteen, Yngwie - Alchemy
hodnocení/rating Malmsteen, Yngwie - Alchemy
0/0
recenze/hodnocení
Malmsteen, 2000 Malmsteen, Yngwie - The Best of 1990-1999
hodnocení/rating Malmsteen, Yngwie - The Best of 1990-1999
0/0
recenze/hodnocení
Malmsteen, 2000 Malmsteen, Yngwie - War to End All Wars
hodnocení/rating Malmsteen, Yngwie - War to End All Wars
1/1
recenze/hodnocení
Malmsteen, 2001 Malmsteen, Yngwie - Anthology 1994-1999
hodnocení/rating Malmsteen, Yngwie - Anthology 1994-1999
0/0
recenze/hodnocení
Malmsteen, 2002 Malmsteen, Yngwie - Concerto Suite For Electric Guitar And Orchestra In E Flat Minor Live With The New Japan Philharmonic [DVD]
hodnocení/rating Malmsteen, Yngwie - Concerto Suite For Electric Guitar And Orchestra In E Flat Minor Live With The New Japan Philharmonic [DVD]
0/0
recenze/hodnocení
Malmsteen, 2002 Malmsteen, Yngwie - Attack!!
hodnocení/rating Malmsteen, Yngwie - Attack!!
0/0
recenze/hodnocení
Malmsteen, 2005 Malmsteen, Yngwie - Unleash the Fury
hodnocení/rating Malmsteen, Yngwie - Unleash the Fury
0/0
recenze/hodnocení
Malmsteen, 2008 Malmsteen, Yngwie - Perpetual Flame
hodnocení/rating Malmsteen, Yngwie - Perpetual Flame
1/1
recenze/hodnocení
Malmsteen, 2009 Malmsteen, Yngwie - Angels of Love
hodnocení/rating Malmsteen, Yngwie - Angels of Love
0/0
recenze/hodnocení
Malmsteen, 2010 Malmsteen, Yngwie - Relentless
hodnocení/rating Malmsteen, Yngwie - Relentless
0/1
recenze/hodnocení
Malmsteen, 2012 Malmsteen, Yngwie - Spellbound
hodnocení/rating Malmsteen, Yngwie - Spellbound
0/0
recenze/hodnocení
Malmsteen, 2016 Malmsteen, Yngwie - World On Fire
hodnocení/rating Malmsteen, Yngwie - World On Fire
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000