Mahogany Rush

Kanadský gitarista Frank Marino patrí k tým, čo snívali o Hendrixovi a ten sa im odmenil tak, že sa im zjavil vo sne a ukázal im cestu. Tomu hovorím Pí áR finta. Samozrejme, verzia príbehu sa v čase menila a dnes už Marino tvrdí, že sa naučil hrať na gitaru úplne sám.

Narodil sa v roku 1954 v Montreale a údajne je napoly Talian, spolovice Arab. Nech je to s jeho inšpiráciou a užívaním LSD ako chce, v roku 1970 vznikla skupina Mahogany Rush, ktorú od produkcie Jimihio Hendrixa rozoznať nemožno. Debutový album Maxoonm (1973) nahrala pätica hudobníkov, okrem talentovaného gitaristu aj basák Paul Harwood, bubeník Jimmy Ayoub a hosťujúci dvaja klávesáci Phil Bech a... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Mahogany 1973 Mahogany Rush - Maxoom
hodnocení/rating Mahogany Rush - Maxoom
1/1
recenze/hodnocení
Mahogany 1974 Mahogany Rush - Child of the novelty
hodnocení/rating Mahogany Rush - Child of the novelty
1/1
recenze/hodnocení
Mahogany 1975 Mahogany Rush - Strange universe
hodnocení/rating Mahogany Rush - Strange universe
1/1
recenze/hodnocení
Mahogany 1976 Mahogany Rush - IV.
hodnocení/rating Mahogany Rush - IV.
1/1
recenze/hodnocení
Mahogany 1977 Mahogany Rush - World anthem
hodnocení/rating Mahogany Rush - World anthem
1/1
recenze/hodnocení
Mahogany 1977 Mahogany Rush - Live
hodnocení/rating Mahogany Rush - Live
1/1
recenze/hodnocení
Mahogany 1979 Mahogany Rush - Tales of the unexpected
hodnocení/rating Mahogany Rush - Tales of the unexpected
1/1
recenze/hodnocení
Mahogany 1980 Mahogany Rush - What’s next
hodnocení/rating Mahogany Rush - What’s next
0/0
recenze/hodnocení
Mahogany 1988 Mahogany Rush - Double live
hodnocení/rating Mahogany Rush - Double live
1/1
recenze/hodnocení
Mahogany 2000 Mahogany Rush - Eye of the storm
hodnocení/rating Mahogany Rush - Eye of the storm
0/0
recenze/hodnocení
Mahogany 2004 Mahogany Rush - Real live!
hodnocení/rating Mahogany Rush - Real live!
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000