Magnum

Profil bol odstránený na žiadosť autora. Každý, kto má záujem, môže ho doplniť. Ďakujeme.

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Magnum 1978 Magnum - Kingdom of Madness
hodnocení/rating Magnum - Kingdom of Madness
0/2
recenze/hodnocení
Magnum 1979 Magnum - Magnum II
hodnocení/rating Magnum - Magnum II
1/1
recenze/hodnocení
Magnum 1980 Magnum - Marauder [live]
hodnocení/rating Magnum - Marauder [live]
0/0
recenze/hodnocení
Magnum 1982 Magnum - Chase the Dragon
hodnocení/rating Magnum - Chase the Dragon
1/2
recenze/hodnocení
Magnum 1983 Magnum - The Eleventh Hour
hodnocení/rating Magnum - The Eleventh Hour
1/2
recenze/hodnocení
Magnum 1985 Magnum - On a Storyteller's Night
hodnocení/rating Magnum - On a Storyteller's Night
1/1
recenze/hodnocení
Magnum 1986 Magnum - Vigilante
hodnocení/rating Magnum - Vigilante
1/1
recenze/hodnocení
Magnum 1988 Magnum - Wings of Heaven
hodnocení/rating Magnum - Wings of Heaven
2/3
recenze/hodnocení
Magnum 1989 Magnum - Invasion [live]
hodnocení/rating Magnum - Invasion [live]
0/0
recenze/hodnocení
Magnum 1990 Magnum - Goodnight L.A.
hodnocení/rating Magnum - Goodnight L.A.
0/0
recenze/hodnocení
Magnum 1991 Magnum - The Spirit [live]
hodnocení/rating Magnum - The Spirit [live]
0/0
recenze/hodnocení
Magnum 1992 Magnum - Sleepwalking
hodnocení/rating Magnum - Sleepwalking
1/1
recenze/hodnocení
Magnum 1993 Magnum - Keeping the Nite Light Burning
hodnocení/rating Magnum - Keeping the Nite Light Burning
0/0
recenze/hodnocení
Magnum 1994 Magnum - Rock Art
hodnocení/rating Magnum - Rock Art
0/0
recenze/hodnocení
Magnum 1996 Magnum - The Last Dance [live]
hodnocení/rating Magnum - The Last Dance [live]
0/0
recenze/hodnocení
Magnum 2002 Magnum - Breath of Life
hodnocení/rating Magnum - Breath of Life
0/0
recenze/hodnocení
Magnum 2004 Magnum - Brand New Morning
hodnocení/rating Magnum - Brand New Morning
1/2
recenze/hodnocení
Magnum 2007 Magnum - Princess Alice and the Broken Arrow
hodnocení/rating Magnum - Princess Alice and the Broken Arrow
1/1
recenze/hodnocení
Magnum 2008 Magnum - Wings of Heaven [live]
hodnocení/rating Magnum - Wings of Heaven [live]
0/0
recenze/hodnocení
Magnum 2009 Magnum - Into the Valley of the Moonking
hodnocení/rating Magnum - Into the Valley of the Moonking
1/1
recenze/hodnocení
Magnum 2010 Magnum - The Gathering
hodnocení/rating Magnum - The Gathering
0/0
recenze/hodnocení
Magnum 2011 Magnum - The Visitation
hodnocení/rating Magnum - The Visitation
1/2
recenze/hodnocení
Magnum 2012 Magnum - On The Thirteenth Day
hodnocení/rating Magnum - On The Thirteenth Day
0/1
recenze/hodnocení
Magnum 2014 Magnum - Escape From The Shadow Garden
hodnocení/rating Magnum - Escape From The Shadow Garden
1/3
recenze/hodnocení
Magnum 2016 Magnum - Sacred Blood "Divine" Lies
hodnocení/rating Magnum - Sacred Blood
1/1
recenze/hodnocení
Magnum 2018 Magnum - Lost On The Road To Eternity
hodnocení/rating Magnum - Lost On The Road To Eternity
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000