Magellan

Progmetalová kapela z Kalifornia, kterou založili bratři Trent a Wayne Gardnerové v roce 1985. Ti také tvoří jádro Magellanu, které bývá na studiových albech doplňováno hostujícími muzikanty zvučných jmen. Jedná se například o Iana Andersona z Jethro Tull, Joeyho Franca z Twisted Sister nebo Tonyho Levina z King Crimson.

Všichni výše jmenovaní se zúčastnili nahrávání čtvrtého alba Magellanu Hundred Year Flood (2002), které je věnováno třetímu z bratří, který padl ve Vietnamu. Jedná se o velice silný hudební zážitek, který lze fanouškům kvalitní progresivní hudby jen doporučit.

Zatím posledním albem Magellanu je Innocent God z roku 2007. Co se týče novinek v činnosti kapely, jejich webové stránky jsou... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Magellan 1991 Magellan - Hour Of Restoration
hodnocení/rating Magellan - Hour Of Restoration
0/1
recenze/hodnocení
Magellan 1993 Magellan - Impending Ascension
hodnocení/rating Magellan - Impending Ascension
0/0
recenze/hodnocení
Magellan 1997 Magellan - Test Of Wills
hodnocení/rating Magellan - Test Of Wills
1/3
recenze/hodnocení
Magellan 2002 Magellan - Hundred Years Flood
hodnocení/rating Magellan - Hundred Years Flood
2/2
recenze/hodnocení
Magellan 2003 Magellan - Impossible Figures
hodnocení/rating Magellan - Impossible Figures
2/3
recenze/hodnocení
Magellan 2005 Magellan - Symphony For A Misanthrope
hodnocení/rating Magellan - Symphony For A Misanthrope
1/2
recenze/hodnocení
Magellan 2007 Magellan - Innocent God
hodnocení/rating Magellan - Innocent God
1/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000