Madder Mortem

Madder Mortem vznikli v roce 1993 pod jménem Mistery Tribe. Po čase se přejmenovali a v roce 1997 vydali MCD "Misty Sleep". O dva roky později debutovali albem "Mercury".
Na přelomu tisíciletí byli sourozenci Kirkevaagovi nuceni překopat sestavu (zbytek členů se začal více věnovat studijním a jiným aktivitám), načež počli směřovat svou hudbu značně agresivnějším a alternativnějším směrem.
Roku 2000 po kapele sáhla firma Century Media, u nichž vydali svou druhou desku "All Flesh Is Grass". Za rok spatřilo světlo světla třetí, nejtemnější album "Deadlands".
V únoru a březnu 2003 brázdili Madders Evropu jako předkapela švédských Opeth.
Po dalším milníku, jímž bylo koncertování na festivalu v Mexiku, opět... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Madder 1997 Madder Mortem - Misty Sleep
hodnocení/rating Madder Mortem - Misty Sleep
0/0
recenze/hodnocení
Madder 1999 Madder Mortem - Mercury
hodnocení/rating Madder Mortem - Mercury
0/0
recenze/hodnocení
Madder 2001 Madder Mortem - All Flesh Is Grass
hodnocení/rating Madder Mortem - All Flesh Is Grass
0/0
recenze/hodnocení
Madder 2002 Madder Mortem - Deadlands
hodnocení/rating Madder Mortem - Deadlands
0/0
recenze/hodnocení
Madder 2006 Madder Mortem - Desiderata
hodnocení/rating Madder Mortem - Desiderata
0/0
recenze/hodnocení
Madder 2009 Madder Mortem - Eight Ways
hodnocení/rating Madder Mortem - Eight Ways
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000