Mötley Crüe

Skupina čtyř individuí z Los Angeles, jejímž hlavním mozkem i zakladatelem byl potížista Nikki Sixx, se dala dohromady na začátku 80. let a kromě dvou období a dvojice alb vydržela v původní sestavě dodnes.
To je jistě úctyhodný výkon, zvážíme-li množství problémů, pramenících z divokého životního stylu, přesně podle známého hesla „Sex, drogy a rock’n’roll”, které kapelu doprovázely od počátku.

Za dosavadní kariéru skupině vyšlo devět studiových alb, z nichž mnohá byla komerčně velice úspěšná, a také řada výběrů.
Stylově se jedná o mix hard rocku, heavy metalu, punku a rock’n’rollu, s příměsí blues i popu. Mötley Crüe bývají považováni za jeden z nejvýznamnějších spolků... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Mötley 1981 Mötley Crüe - Too Fast For Love
hodnocení/rating Mötley Crüe - Too Fast For Love
1/5
recenze/hodnocení
Mötley 1983 Mötley Crüe - Shout At The Devil
hodnocení/rating Mötley Crüe - Shout At The Devil
2/5
recenze/hodnocení
Mötley 1985 Mötley Crüe - Theatre Of Pain
hodnocení/rating Mötley Crüe - Theatre Of Pain
1/3
recenze/hodnocení
Mötley 1987 Mötley Crüe - Girls Girls Girls
hodnocení/rating Mötley Crüe - Girls Girls Girls
1/3
recenze/hodnocení
Mötley 1989 Mötley Crüe - Dr. Feelgood
hodnocení/rating Mötley Crüe - Dr. Feelgood
0/3
recenze/hodnocení
Mötley 1991 Mötley Crüe - Decade Of Decadence
hodnocení/rating Mötley Crüe - Decade Of Decadence
0/1
recenze/hodnocení
Mötley 1994 Mötley Crüe - Mötley Crüe
hodnocení/rating Mötley Crüe - Mötley Crüe
1/3
recenze/hodnocení
Mötley 1997 Mötley Crüe - Generation Swine
hodnocení/rating Mötley Crüe - Generation Swine
0/2
recenze/hodnocení
Mötley 1998 Mötley Crüe - Greatest Hits
hodnocení/rating Mötley Crüe - Greatest Hits
0/0
recenze/hodnocení
Mötley 1999 Mötley Crüe - Live: Entertainment Or Death
hodnocení/rating Mötley Crüe - Live: Entertainment Or Death
0/0
recenze/hodnocení
Mötley 1999 Mötley Crüe - Supersonic And Demonic Relics
hodnocení/rating Mötley Crüe - Supersonic And Demonic Relics
0/1
recenze/hodnocení
Mötley 2000 Mötley Crüe - New Tattoo
hodnocení/rating Mötley Crüe - New Tattoo
0/3
recenze/hodnocení
Mötley 2005 Mötley Crüe - Red, White & Crüe
hodnocení/rating Mötley Crüe - Red, White & Crüe
0/1
recenze/hodnocení
Mötley 2008 Mötley Crüe - Saints Of Los Angeles
hodnocení/rating Mötley Crüe - Saints Of Los Angeles
0/4
recenze/hodnocení
Mötley 2009 Mötley Crüe - Greatest Hits
hodnocení/rating Mötley Crüe - Greatest Hits
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000