Lukather, Steve

Steve Lukather (nar. 1957) je americký spevák, gitarista, skladateľ a producent. Podieľal sa na mnohých nahrávkach rôznych interpretoch a skupín. Číslo týchto albumov sa odhaduje zhruba cez 1500. Pohybuje sa zdatne v žánroch ako melodický rock, jazz/fusion alebo aj blues.

Ako 19-ročný nastúpil do skvelej a slávnej kapely Toto. Nahrali niekoľko úžasných rockových albumov a Steve Lukather sa rokmi postupne predral až na lídra tejto kapely. Už v tej dobe bol jasne čitateľný jeho gitarový štýl a charizmatický spev. Vedel skladať výborné skladby, ktoré boli ozdobou albumov kapely Toto. Hity ako 99, I Won’t Hold You Back, I”ll Be Over You, Don't Chain My Heart, 2 Hearts, I Will Remember či Melanie patria medzi jeho vrcholné momenty. Po... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Lukather, 1989 Lukather, Steve - Lukather
hodnocení/rating Lukather, Steve - Lukather
1/1
recenze/hodnocení
Lukather, 1994 Lukather, Steve - Candyman
hodnocení/rating Lukather, Steve - Candyman
1/1
recenze/hodnocení
Lukather, 1997 Lukather, Steve - Luke
hodnocení/rating Lukather, Steve - Luke
1/1
recenze/hodnocení
Lukather, 2003 Lukather, Steve - Santamental
hodnocení/rating Lukather, Steve - Santamental
1/1
recenze/hodnocení
Lukather, 2008 Lukather, Steve - Ever Changing Times
hodnocení/rating Lukather, Steve - Ever Changing Times
1/1
recenze/hodnocení
Lukather, 2010 Lukather, Steve - All's Well That Ends Well
hodnocení/rating Lukather, Steve - All's Well That Ends Well
2/2
recenze/hodnocení
Lukather, 2013 Lukather, Steve - Transition
hodnocení/rating Lukather, Steve - Transition
2/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000