Lucifer's Friend

Němečtí Lucifer’s Friend mají kořeny ve dvou kapelách. A sice britských Stonewall, ve kterých působí zpěvák John Lawton a německých German bonds, která je tvořena zbytkem sestavy pozdějších Lucifer’s Friend. Společně s German Bonds vydává Lawton album pod jménem Asterix v roce 1970 a též pod názvem Pink Mice další dvě alba ve stylu holandských Ekseption, na nichž je ale omezen do role doprovodného zpěváka. German Bonds i Stonewall zanikají a vzniklá sestava si brzy po vydání debutu jakožto Asterix změní jméno na údernější Lucifer’s Friend. Kapelu tvoří Peter Hecht (klávesy), Dieter Horns (baskytara a doprovodný zpěv), Peter Hesslein (kytara a doprovodný zpěv), Joachim Reitenbach (bicí) a samozřejmě John Lawton jako sólový... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Lucifer's 1970 Lucifer's Friend - Lucifer's Friend
hodnocení/rating Lucifer's Friend - Lucifer's Friend
4/6
recenze/hodnocení
Lucifer's 1972 Lucifer's Friend - Where the Groupies Killed the Blues
hodnocení/rating Lucifer's Friend - Where the Groupies Killed the Blues
2/2
recenze/hodnocení
Lucifer's 1973 Lucifer's Friend - I'm Just a Rock & Roll Singer
hodnocení/rating Lucifer's Friend - I'm Just a Rock & Roll Singer
0/0
recenze/hodnocení
Lucifer's 1974 Lucifer's Friend - Banquet
hodnocení/rating Lucifer's Friend - Banquet
2/4
recenze/hodnocení
Lucifer's 1976 Lucifer's Friend - Mind Exploding
hodnocení/rating Lucifer's Friend - Mind Exploding
2/2
recenze/hodnocení
Lucifer's 1978 Lucifer's Friend - Good Time Warrior
hodnocení/rating Lucifer's Friend - Good Time Warrior
0/0
recenze/hodnocení
Lucifer's 1980 Lucifer's Friend - Sneak Me In
hodnocení/rating Lucifer's Friend - Sneak Me In
1/1
recenze/hodnocení
Lucifer's 1981 Lucifer's Friend - Mean Machine
hodnocení/rating Lucifer's Friend - Mean Machine
0/0
recenze/hodnocení
Lucifer's 1994 Lucifer's Friend - Sumo Grip
hodnocení/rating Lucifer's Friend - Sumo Grip
1/1
recenze/hodnocení
Lucifer's 2016 Lucifer's Friend - Too Late to Hate
hodnocení/rating Lucifer's Friend - Too Late to Hate
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000