Los Jaivas

Táto skupina z Chile predstavuje veľmi zaujímavú zmes folku a symfonického rocku. Členovia skupiny sú: Claudio Parra, Gabriel Parra, Gato Alquinta, Eduardo Parra a Mario Mutis.
Táto zostava je od albumu „Canción Del Sur" (1977). Hrajú na mnohých nástrojoch, vrátane etnických. V roku 1973, po krvavom zvrhnutí vlády, skupina musela opustiť Chile. Najskôr žili v Argentíne, potom vo Francúzsku. V 70.-tych a 80.-tych rokoch Los Jaivas vyprodukovali sériu albumov vo vyššie uvedených krajinách. Postupne vkladali do hudby, založenej na folku a rocku, viac progresívnych prvkov. Los Jaivas rozvinuli unikátny sound, ktorý je ťažko porovnávať so známymi progresívnymi skupinami. Snáď možno povedať „Los Incas stretli Mike Oldfielda“ ?

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Los 1971 Los Jaivas - El Volantin
hodnocení/rating Los Jaivas - El Volantin
0/0
recenze/hodnocení
Los 1972 Los Jaivas - Todos Juntos
hodnocení/rating Los Jaivas - Todos Juntos
0/0
recenze/hodnocení
Los 1973 Los Jaivas - Palomita Blanca
hodnocení/rating Los Jaivas - Palomita Blanca
0/0
recenze/hodnocení
Los 1974 Los Jaivas - Manduka
hodnocení/rating Los Jaivas - Manduka
0/0
recenze/hodnocení
Los 1975 Los Jaivas - Los Jaivas
hodnocení/rating Los Jaivas - Los Jaivas
0/0
recenze/hodnocení
Los 1977 Los Jaivas - Canción del Sur
hodnocení/rating Los Jaivas - Canción del Sur
0/0
recenze/hodnocení
Los 1981 Los Jaivas - Alturas de Machu Picchu
hodnocení/rating Los Jaivas - Alturas de Machu Picchu
1/1
recenze/hodnocení
Los 1982 Los Jaivas - Aconcagua
hodnocení/rating Los Jaivas - Aconcagua
0/0
recenze/hodnocení
Los 1984 Los Jaivas - Obras de Violeta Parra
hodnocení/rating Los Jaivas - Obras de Violeta Parra
0/0
recenze/hodnocení
Los 1989 Los Jaivas - Si tu no Éstas
hodnocení/rating Los Jaivas - Si tu no Éstas
0/0
recenze/hodnocení
Los 1995 Los Jaivas - Hijos de la Tierra
hodnocení/rating Los Jaivas - Hijos de la Tierra
0/0
recenze/hodnocení
Los 1997 Los Jaivas - Trilogia
hodnocení/rating Los Jaivas - Trilogia
0/0
recenze/hodnocení
Los 1999 Los Jaivas - Mamalluca
hodnocení/rating Los Jaivas - Mamalluca
0/0
recenze/hodnocení
Los 2001 Los Jaivas - Arrebol
hodnocení/rating Los Jaivas - Arrebol
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000