Long Distance Calling

Long Distance Calling je nemecká postrocková kapela z mesta Münster. Založená bola v roku 2006. Hraje, až na malé výnimky, inštrumentálnu hudbu. Prípadný spev zabezpečujú hostia v nahrávacom štúdiu.

V novembri 2005 sa spoznávajú gitarista Florian Füntmann, basák Jan Hoffmann a bubeník Janosch Rathmer. Po viacerých spoločných skúškach sa pridáva ďalší gitarista David Jordan. Zostava skupina bola skompletizovaná v marci 2006, keď sa pridáva Reimut van Bonn, ktorý má na starosti elektroniku, programovanie a podobne. Pôvodne skupina hľadala aj speváka. Po tom čo v priebehu niekoľkých mesiacov vyskúšali mnoho kandidátov a žiadneho vhodného nenašli, rozhodli sa pre čisto inštrumentálnu hudbu.

Na konci roka... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Long 2006 Long Distance Calling - DMNSTRTN (EP)
hodnocení/rating Long Distance Calling - DMNSTRTN (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Long 2007 Long Distance Calling - Satellite Bay
hodnocení/rating Long Distance Calling - Satellite Bay
0/0
recenze/hodnocení
Long 2009 Long Distance Calling - Avoid The Light
hodnocení/rating Long Distance Calling - Avoid The Light
0/0
recenze/hodnocení
Long 2011 Long Distance Calling - Long Distance Calling
hodnocení/rating Long Distance Calling - Long Distance Calling
0/0
recenze/hodnocení
Long 2013 Long Distance Calling - The Flood Inside
hodnocení/rating Long Distance Calling - The Flood Inside
1/1
recenze/hodnocení
Long 2016 Long Distance Calling - Trips
hodnocení/rating Long Distance Calling - Trips
1/1
recenze/hodnocení
Long 2018 Long Distance Calling - Boundless
hodnocení/rating Long Distance Calling - Boundless
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000