Lizard

Kapela bola založená v roku 1990 v Bielsko-Biała na podnet speváka Damiana Bydlinského a gitaristu Mirosława Woreka. Súbor bol posilnený o klávesáka Andrewa Janczyho, basgitaristu Janusza Tanistra a bubeníka Mariusza Szulakowského. Hneď od začiatku bola ich hudba inšpirovaná takými kapelami ako Emerson, Lake & Palmer, UK a King Crimson (názov kapely priamo odkazuje na tretí album King Crimson). Prvých šesť rokov činnosti kapely bolo zameraných na demo nahrávanie a hranie toľkého počtu koncertov ako to bolo len možné.

Rok 1996 priniesol prelom v ich kariére, kapela podpísala zmluvu s vydavateľstvom Ars Mundi a debutový album pod názvom "W Galerii Czasu" bol oficiálne vonku. Lizard sa objavil na mnohých prestížnych akciách a koncertoch... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Lizard 1997 Lizard - W Galerii Czasu
hodnocení/rating Lizard - W Galerii Czasu
0/0
recenze/hodnocení
Lizard 1999 Lizard - Noc Zywych Jaszczurów (Official Bootleg Live)
hodnocení/rating Lizard - Noc Zywych Jaszczurów (Official Bootleg Live)
0/0
recenze/hodnocení
Lizard 2003 Lizard - In The Land Of Emerald Lizard (Bootleg Live)
hodnocení/rating Lizard - In The Land Of Emerald Lizard (Bootleg Live)
0/0
recenze/hodnocení
Lizard 2003 Lizard - One Night In Holland (Bootleg Live)
hodnocení/rating Lizard - One Night In Holland (Bootleg Live)
0/0
recenze/hodnocení
Lizard 2004 Lizard - Psychopuls
hodnocení/rating Lizard - Psychopuls
0/0
recenze/hodnocení
Lizard 2005 Lizard - Tales From Artichoke Wood
hodnocení/rating Lizard - Tales From Artichoke Wood
1/1
recenze/hodnocení
Lizard 2006 Lizard - Spam
hodnocení/rating Lizard - Spam
1/1
recenze/hodnocení
Lizard 2013 Lizard - Master & M
hodnocení/rating Lizard - Master & M
1/2
recenze/hodnocení
Lizard 2016 Lizard - Trochę Żółci, Trochę Więcej Bieli
hodnocení/rating Lizard - Trochę Żółci, Trochę Więcej Bieli
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000