Living Colour

Formácia z New York City, USA. Jej tvorba predstavuje originálnu fúziu mnohých štýlov - hard rock, soul, funky, metal, jazz - čo bola novátorská myšlienka pre výlučne černošskú skupinu.

Pôvodne vzniká ako trio Spanador v roku 1984. Až v roku 1986 menia názov na Living Colour, ktorý pochádza z oznamu televíznej spoločnosti NBC – „Nasledujúci program môžete sledovať v živých farbách.'' Už ako kvartet (Corey Glover – spev, Vermon Reid – gitara, Muzz Skillings – basová gitara, William Calhoun - bicie) vystupujú v newyorskom klube CBGB, kde si ich prišiel pozrieť aj sám ''veľký'' Mick Jagger a ponúka im spoluprácu na pripravovanom albume.

Mimo iné, všetci majú za sebou bohaté hudobné skúsenosti. Reid,... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Living 1988 Living Colour - Vivid
hodnocení/rating Living Colour - Vivid
2/3
recenze/hodnocení
Living 1990 Living Colour - Time's Up
hodnocení/rating Living Colour - Time's Up
0/1
recenze/hodnocení
Living 1991 Living Colour - Biscuits (EP)
hodnocení/rating Living Colour - Biscuits  (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Living 1993 Living Colour - Stain
hodnocení/rating Living Colour - Stain
2/3
recenze/hodnocení
Living 1995 Living Colour - Pride
hodnocení/rating Living Colour - Pride
2/2
recenze/hodnocení
Living 1998 Living Colour - Super Hits
hodnocení/rating Living Colour - Super Hits
0/0
recenze/hodnocení
Living 2003 Living Colour - Collideøscope
hodnocení/rating Living Colour - Collideøscope
1/1
recenze/hodnocení
Living 2004 Living Colour - Live At CBGB's Tuesday 12/19/89
hodnocení/rating Living Colour - Live At CBGB's Tuesday 12/19/89
0/0
recenze/hodnocení
Living 2005 Living Colour - Instant Live: Avalon, Boston, Ma 10/17/04
hodnocení/rating Living Colour - Instant Live: Avalon, Boston, Ma 10/17/04
0/0
recenze/hodnocení
Living 2005 Living Colour - What's Your Favorite Color? (Remixes, B-Sides & Rarities)
hodnocení/rating Living Colour - What's Your Favorite Color? (Remixes, B-Sides & Rarities)
0/0
recenze/hodnocení
Living 2006 Living Colour - Everything Is Possible: The Very Best Of Living Colour
hodnocení/rating Living Colour -  Everything Is Possible: The Very Best Of Living Colour
1/1
recenze/hodnocení
Living 2007 Living Colour - On Stage At World Cafe Live (DVD)
hodnocení/rating Living Colour - On Stage At World Cafe Live  (DVD)
0/0
recenze/hodnocení
Living 2009 Living Colour - The Chair In The Doorway
hodnocení/rating Living Colour - The Chair In The Doorway
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000