Livin' Blues

Livin’ Blues patrí k najznámejším holandským blues rockovým skupinám.

Vznikla v roku 1967 zo skupiny Andy Star & The Stripes, kde hrali Ted Oberg (gitara), Ruud Franssen (basa), Björn Pool (spev) a Niek Dijkhuis (bicie). V roku 1968, keď sa k nim pridal John Lagrand (harmonika) a Nicko Christiansen (gitara) vystriedal Poola, bolo jasné, že Livin’ Blues je na svete. Názov pochádza údajne z mena americkej divadelnej skupiny Living Theatre. Ešte v tom istom roku vystriedal Franssena Gerard Strötbaum a za bicie si sadol Cesar Zuiderwijk. Uzavrela zmluvu s firmou Phonogram a v roku 1969 sa Livin’ Blues uviedla ako predkapela Fleetwood Mac a nahrala dva neúspešné single. Po nahradení Strötbauma Henkom Smitskampom vyšiel v roku 1969 aj debutový album... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Livin' 1969 Livin' Blues - Hell's session
hodnocení/rating Livin' Blues - Hell's session
3/3
recenze/hodnocení
Livin' 1970 Livin' Blues - Wang dang doodle
hodnocení/rating Livin' Blues - Wang dang doodle
1/1
recenze/hodnocení
Livin' 1972 Livin' Blues - Bamboozle
hodnocení/rating Livin' Blues - Bamboozle
1/1
recenze/hodnocení
Livin' 1973 Livin' Blues - Rockin' at the tweed mill
hodnocení/rating Livin' Blues - Rockin' at the tweed mill
1/1
recenze/hodnocení
Livin' 1973 Livin' Blues - Ram jam Josey
hodnocení/rating Livin' Blues - Ram jam Josey
1/1
recenze/hodnocení
Livin' 1975 Livin' Blues - Live'75
hodnocení/rating Livin' Blues - Live'75
3/3
recenze/hodnocení
Livin' 1976 Livin' Blues - Blue breeze
hodnocení/rating Livin' Blues - Blue breeze
1/3
recenze/hodnocení
Livin' 1988 Livin' Blues - Now
hodnocení/rating Livin' Blues - Now
0/0
recenze/hodnocení
Livin' 1989 Livin' Blues - Snakedance
hodnocení/rating Livin' Blues - Snakedance
0/0
recenze/hodnocení
Livin' 1993 Livin' Blues - The early blues sessions
hodnocení/rating Livin' Blues - The early blues sessions
0/0
recenze/hodnocení
Livin' 1995 Livin' Blues - Out of the blue
hodnocení/rating Livin' Blues - Out of the blue
0/0
recenze/hodnocení
Livin' 2008 Livin' Blues - Livin' Blues Xperience – This is the time
hodnocení/rating Livin' Blues -  Livin' Blues Xperience – This is the time
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000