Livgren, Kerry

Kerry Livgren (nar. 1949) je americký gitarista, klávesák a skladateľ. Už v mladom veku sa zaujímal o jazzovú a klasickú hudbu. Rovnako si zdokonaľoval aj hru na gitare, ktorú samozrejme neskôr využil vo svojej profesionálnej kariére. Jeho vášeň pre hudbu viedla na začiatku 70-tých rokov k založeniu skupiny Kansas, ktorá patrí už dnes do kategórie klasických progresívno-rockových kapiel. Nahrali niekoľko skvostných albumov ako napr. Leftoverture (1976) alebo Point Of Know Return (1977). Livgren bol hlavný skladateľ a určoval aj hudobný smer, ktorým sa bude Kansas uberať. To vyúsťovalo do rozporov a nakoniec aj on sám v roku 1983 kapelu opúšťa. Na konte má autorstvo ich najväčších hitov ako napr. Carry On Wayward Son alebo Dust In The Wind.... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Livgren, 1980 Livgren, Kerry - Seeds Of Change
hodnocení/rating Livgren, Kerry - Seeds Of Change
1/1
recenze/hodnocení
Livgren, 1984 Livgren, Kerry - AD - Time Line
hodnocení/rating Livgren, Kerry - AD - Time Line
1/1
recenze/hodnocení
Livgren, 1985 Livgren, Kerry - AD - Art Of The State
hodnocení/rating Livgren, Kerry - AD - Art Of The State
1/1
recenze/hodnocení
Livgren, 1986 Livgren, Kerry - AD - Reconstructions (Reconstructed)
hodnocení/rating Livgren, Kerry - AD - Reconstructions (Reconstructed)
0/0
recenze/hodnocení
Livgren, 1988 Livgren, Kerry - AD - Prime Mover
hodnocení/rating Livgren, Kerry - AD - Prime Mover
0/0
recenze/hodnocení
Livgren, 1989 Livgren, Kerry - One Of Several Possible Musiks
hodnocení/rating Livgren, Kerry - One Of Several Possible Musiks
0/0
recenze/hodnocení
Livgren, 1995 Livgren, Kerry - When Things Get Electric
hodnocení/rating Livgren, Kerry - When Things Get Electric
0/0
recenze/hodnocení
Livgren, 1997 Livgren, Kerry - Odyssey Into The Mind's Eye
hodnocení/rating Livgren, Kerry - Odyssey Into The Mind's Eye
0/0
recenze/hodnocení
Livgren, 1998 Livgren, Kerry - Prime Mover II
hodnocení/rating Livgren, Kerry - Prime Mover II
0/0
recenze/hodnocení
Livgren, 1998 Livgren, Kerry - AD Live
hodnocení/rating Livgren, Kerry - AD Live
0/0
recenze/hodnocení
Livgren, 2000 Livgren, Kerry - Collector's Sedition Volume 1
hodnocení/rating Livgren, Kerry - Collector's Sedition Volume 1
1/1
recenze/hodnocení
Livgren, 2007 Livgren, Kerry - Collector's Sedition-Directors Cut
hodnocení/rating Livgren, Kerry - Collector's Sedition-Directors Cut
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000