Liquid Boogie Roll

Liquid Boogie Roll je slovenská rocková kapela, ktorá sa zameriava predovšetkým na inštrumentálnu tvorbu. Ústrednou postavou tejto kapely je gitarista a skladateľ Palo Chodelka. V roku 1994 ju založil spolu s basovým gitaristom Tomášom Mastišom a bubeníkom Dušom Petrusom. Chodelka spolupracoval vo svojich začiatkoch napr. aj s českou kapelou Citron (Vypusťte psy!, 1990) a neskôr aj s klávesákom Bobom Kantorom (bývalý člen Team).

V júni 1996 vychádza prvý dlhohrajúci album Palo Chodelka-Liquid Boogie Roll. Nasledujú ďalšie inštrumentálne počiny ako 475.196 (1998), Still Higher (2001) a Adrenaline Invasion (2004). V roku 2006 prichádza zmena a rozdeľuje sa tvorba na Palo Chodelka & Liquid Boogie Roll, a tá spievaná ponesie názov Liquid.... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Liquid 1996 Liquid Boogie Roll - Liquid Boogie Roll
hodnocení/rating Liquid Boogie Roll - Liquid Boogie Roll
0/0
recenze/hodnocení
Liquid 1998 Liquid Boogie Roll - 475.196
hodnocení/rating Liquid Boogie Roll - 475.196
0/0
recenze/hodnocení
Liquid 2001 Liquid Boogie Roll - Still Higher
hodnocení/rating Liquid Boogie Roll - Still Higher
0/0
recenze/hodnocení
Liquid 2004 Liquid Boogie Roll - Adrenaline Invasion
hodnocení/rating Liquid Boogie Roll - Adrenaline Invasion
0/0
recenze/hodnocení
Liquid 2006 Liquid Boogie Roll - Another Dimension (Liquid)
hodnocení/rating Liquid Boogie Roll - Another Dimension (Liquid)
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000