Lighthouse

Kanadská brass rocková skupina (skôr malý orchester) Lighthouse si užila svojich päť rokov slávy v časovom rozpätí 1969-1974 a v najlepšej kondícii mala aj dvanásť členov, okrem obligátneho rockového nástrojového obsadenia disponovala nielen dychármi, ale aj sláčikármi.

Lighthouse sa preslávila intenzívnym koncertovaním, hrala aj tristo vystúpení ročne a patrila k popredným úspešným kanadským kapelám. Hrala napríklad v Carnegie Hall, vo Fillmore East i Fillmore West, zjavila sa na japonskom Expe v roku 1970 a v tom istom roku aj na festivale Isle of Wight. Založil ju Skip Prokop, bubeník kapely The Paupers, spolu s Paulom Hoffertom (klávesy) a Ralphom Coelom (gitara, spev). Skupina debutovala 14. mája 1969 v Rock Pile v Toronte a... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Lighthouse 1969 Lighthouse - Lighthouse
hodnocení/rating Lighthouse - Lighthouse
0/0
recenze/hodnocení
Lighthouse 1969 Lighthouse - Suite feeling
hodnocení/rating Lighthouse - Suite  feeling
0/0
recenze/hodnocení
Lighthouse 1969 Lighthouse - Peacing it all together
hodnocení/rating Lighthouse - Peacing it all together
0/0
recenze/hodnocení
Lighthouse 1970 Lighthouse - One fine morning
hodnocení/rating Lighthouse - One fine morning
0/0
recenze/hodnocení
Lighthouse 1971 Lighthouse - Thoughts of moving on
hodnocení/rating Lighthouse - Thoughts of moving on
0/0
recenze/hodnocení
Lighthouse 1972 Lighthouse - Live!
hodnocení/rating Lighthouse - Live!
1/1
recenze/hodnocení
Lighthouse 1972 Lighthouse - Sunny days
hodnocení/rating Lighthouse - Sunny days
0/0
recenze/hodnocení
Lighthouse 1973 Lighthouse - Can you feel it
hodnocení/rating Lighthouse - Can you feel it
0/0
recenze/hodnocení
Lighthouse 1974 Lighthouse - Good day
hodnocení/rating Lighthouse - Good day
0/0
recenze/hodnocení
Lighthouse 1996 Lighthouse - Song of the ages
hodnocení/rating Lighthouse - Song of the ages
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000