Levin, Tony

Tony Levin se narodil 6. června 1946 v Bostonu ve státě Massachusetts. Je baskytaristou, který hrál například s Peterem Gabrielem, Anderson Bruford Wakeman Howe, Liquid Tension Experiment, Pink Floyd, Johnem Lennonem, Dire Straits, Joan Armatradingovou, Alice Cooperem, Sealem, Davidem Bowiem, Pandora's Box, Carly Simonovou, California Guitar Trio, Sarah McLachlanovou, Kevinem Maxem, Paul Simonem a mnoha dalšími hudebníky. V roce 1981 se stal členem skupiny King Crimson, se kterou hraje s menšími přestávkami dodnes. Je vyhledávaným studiovýcm hráčem, roku 2011 se například také objevil na albu české skupiny Čechomor Místečko.

urzug, duben 2012

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Levin, 1996 Levin, Tony - World Diary
hodnocení/rating Levin, Tony - World Diary
0/1
recenze/hodnocení
Levin, 2000 Levin, Tony - Waters of Eden
hodnocení/rating Levin, Tony - Waters of Eden
0/1
recenze/hodnocení
Levin, 2001 Levin, Tony - Pieces of the Sun
hodnocení/rating Levin, Tony - Pieces of the Sun
0/1
recenze/hodnocení
Levin, 2006 Levin, Tony - Resonator
hodnocení/rating Levin, Tony - Resonator
0/1
recenze/hodnocení
Levin, 2007 Levin, Tony - Stick Man
hodnocení/rating Levin, Tony - Stick Man
0/2
recenze/hodnocení
Levin, 2010 Levin, Tony - Soup (Stick Men)
hodnocení/rating Levin, Tony - Soup (Stick Men)
0/0
recenze/hodnocení
Levin, 2012 Levin, Tony - Open (Stick Men)
hodnocení/rating Levin, Tony - Open (Stick Men)
0/0
recenze/hodnocení
Levin, 2012 Levin, Tony - Deep (Stick Men)
hodnocení/rating Levin, Tony - Deep (Stick Men)
0/0
recenze/hodnocení
Levin, 2014 Levin, Tony - Power Play (Stick Men)
hodnocení/rating Levin, Tony - Power Play (Stick Men)
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000