Leningrad Cowboys

Jiskru, která zapálila plamen Leningradských Kovbojů, zažehl finský režisér Aki Kaurismäki.
Původně se mělo jednat jen o fiktivní kapelu, jež se měla stát součástí několika jeho filmů, Leningrad Cowboys však byli natolik životaschopní, že se prosadili i v reálném světě.

Kapela, jejímiž zakládajícími členy byli Sakke Järvenpää a Mato Valtonen, členové existující finské skupiny Sleepy Sleepers, začala koncertovat, natáčet videoklipy a nahrávat hudbu. Jejich písně, ovlivněné polkou i progresivním rockem, jsou zpívány většinou v angličtině a vyznačují se velkým smyslem pro humor.

Kovbojové se proslavili mimo jiné i společnými koncerty s ruskými Alexandrovci, se kterými poprvé... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Leningrad 1988 Leningrad Cowboys - 1917–1987
hodnocení/rating Leningrad Cowboys - 1917–1987
0/0
recenze/hodnocení
Leningrad 1989 Leningrad Cowboys - Leningrad Cowboys Go America
hodnocení/rating Leningrad Cowboys - Leningrad Cowboys Go America
0/0
recenze/hodnocení
Leningrad 1992 Leningrad Cowboys - We Cum from Brooklyn
hodnocení/rating Leningrad Cowboys - We Cum from Brooklyn
0/0
recenze/hodnocení
Leningrad 1993 Leningrad Cowboys - Live in Prowinzz
hodnocení/rating Leningrad Cowboys - Live in Prowinzz
0/0
recenze/hodnocení
Leningrad 1993 Leningrad Cowboys - Total Balalaika Show
hodnocení/rating Leningrad Cowboys - Total Balalaika Show
0/0
recenze/hodnocení
Leningrad 1994 Leningrad Cowboys - Happy Together
hodnocení/rating Leningrad Cowboys - Happy Together
0/0
recenze/hodnocení
Leningrad 1996 Leningrad Cowboys - Go Space
hodnocení/rating Leningrad Cowboys - Go Space
0/0
recenze/hodnocení
Leningrad 1997 Leningrad Cowboys - Mongolian Barbeque
hodnocení/rating Leningrad Cowboys - Mongolian Barbeque
0/0
recenze/hodnocení
Leningrad 1999 Leningrad Cowboys - Thank You Very Many (Greatest Hits & Rarities)
hodnocení/rating Leningrad Cowboys - Thank You Very Many (Greatest Hits & Rarities)
0/0
recenze/hodnocení
Leningrad 2000 Leningrad Cowboys - Terzo Mondo
hodnocení/rating Leningrad Cowboys - Terzo Mondo
0/0
recenze/hodnocení
Leningrad 2003 Leningrad Cowboys - Global Balalaika Show
hodnocení/rating Leningrad Cowboys - Global Balalaika Show
0/0
recenze/hodnocení
Leningrad 2006 Leningrad Cowboys - Zombies Paradise
hodnocení/rating Leningrad Cowboys - Zombies Paradise
1/1
recenze/hodnocení
Leningrad 2011 Leningrad Cowboys - Buena Vodka Social Club
hodnocení/rating Leningrad Cowboys - Buena Vodka Social Club
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000