Led Zeppelin

OLOVENÁ VZDUCHOLOĎ S NAJDLHŠÍM DOLETOM

Marian Jaslovský, 1.10.1998, www.jaslovsky.sk

Rock je vo svojej podstate niečím iným, ako oblohou plnou trblietavých súhvezdí. Úspešná popová kapela sa dá vybudovať aj takto: niekto (producent, manager, kapelník) si zmyslí, že chce vyryžovať veľa peňazí. Nájde si nejakých ľudí, ktorí slušne hrajú (dnes nie je podmienkou) a dobre vyzerajú. Zabezpečí pesničky. Ak má šťastie, príde to - prachy, úspech. Kedykoľvek. Od Monkees po Milli Vanilli.V rocku je to ináč. Takýmto napucovaným legovým skladačkám by nikto neuveril. Tu majú skôr šancu partie chalanov, ktorí spolu chodili fajčiť za školu a pritom sa učili na gitarách E dur, A dur a H dur.Led Zeppelin vznikli v... (celý článek)

 

Audio ukázky

Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Led 1969 Led Zeppelin - I
hodnocení/rating Led Zeppelin - I
9/19
recenze/hodnocení
Led 1969 Led Zeppelin - II
hodnocení/rating Led Zeppelin - II
13/25
recenze/hodnocení
Led 1970 Led Zeppelin - III
hodnocení/rating Led Zeppelin - III
12/25
recenze/hodnocení
Led 1971 Led Zeppelin - IV
hodnocení/rating Led Zeppelin - IV
12/23
recenze/hodnocení
Led 1973 Led Zeppelin - Houses Of The Holy
hodnocení/rating Led Zeppelin - Houses Of The Holy
8/18
recenze/hodnocení
Led 1975 Led Zeppelin - Physical Graffiti
hodnocení/rating Led Zeppelin - Physical Graffiti
5/15
recenze/hodnocení
Led 1976 Led Zeppelin - Presence
hodnocení/rating Led Zeppelin - Presence
10/15
recenze/hodnocení
Led 1976 Led Zeppelin - The Song Remains The Same (DVD)
hodnocení/rating Led Zeppelin - The Song Remains The Same   (DVD)
0/2
recenze/hodnocení
Led 1976 Led Zeppelin - The Soundtrack From The Film The Song Remains The Same
hodnocení/rating Led Zeppelin - The Soundtrack From The Film The Song Remains The Same
1/3
recenze/hodnocení
Led 1979 Led Zeppelin - In Through the Out Door
hodnocení/rating Led Zeppelin - In Through the Out Door
9/18
recenze/hodnocení
Led 1982 Led Zeppelin - Coda
hodnocení/rating Led Zeppelin - Coda
6/12
recenze/hodnocení
Led 1990 Led Zeppelin - Led Zeppelin Remasters
hodnocení/rating Led Zeppelin - Led Zeppelin Remasters
1/2
recenze/hodnocení
Led 1990 Led Zeppelin - Led Zeppelin (Box Set)
hodnocení/rating Led Zeppelin - Led Zeppelin (Box Set)
0/0
recenze/hodnocení
Led 1993 Led Zeppelin - Led Zeppelin (Box Set, Vol. 2)
hodnocení/rating Led Zeppelin - Led Zeppelin  (Box Set, Vol. 2)
0/0
recenze/hodnocení
Led 1997 Led Zeppelin - BBC Sessions
hodnocení/rating Led Zeppelin - BBC Sessions
1/1
recenze/hodnocení
Led 1999 Led Zeppelin - Early Days: Best Of Led Zeppelin Volume One
hodnocení/rating Led Zeppelin - Early Days: Best Of Led Zeppelin Volume One
0/0
recenze/hodnocení
Led 2000 Led Zeppelin - Latter Days: Best Of Led Zeppelin Volume Two
hodnocení/rating Led Zeppelin - Latter Days: Best Of Led Zeppelin Volume Two
0/0
recenze/hodnocení
Led 2002 Led Zeppelin - Early Days And Latter Days The Best Of Led Zeppelin Volumes One And Two
hodnocení/rating Led Zeppelin - Early Days And Latter Days The Best Of Led Zeppelin Volumes One And Two
0/0
recenze/hodnocení
Led 2003 Led Zeppelin - How the West Was Won
hodnocení/rating Led Zeppelin - How the West Was Won
1/3
recenze/hodnocení
Led 2003 Led Zeppelin - DVD
hodnocení/rating Led Zeppelin - DVD
2/3
recenze/hodnocení
Led 2003 Led Zeppelin - Kingdom Come (DVD)
hodnocení/rating Led Zeppelin - Kingdom Come (DVD)
1/1
recenze/hodnocení
Led 2005 Led Zeppelin - Earls Court ’75 (DVD)
hodnocení/rating Led Zeppelin - Earls Court ’75 (DVD)
1/1
recenze/hodnocení
Led 2005 Led Zeppelin - Knebworth ’79 (DVD)
hodnocení/rating Led Zeppelin - Knebworth ’79 (DVD)
1/1
recenze/hodnocení
Led 2007 Led Zeppelin - Mothership
hodnocení/rating Led Zeppelin - Mothership
1/1
recenze/hodnocení
Led 2007 Led Zeppelin - The Soundtrack From The Film The Song Remains The Same (Remastered & Expanded)
hodnocení/rating Led Zeppelin - The Soundtrack From The Film The Song Remains The Same  (Remastered & Expanded)
0/2
recenze/hodnocení
Led 2007 Led Zeppelin - The Song Remains The Same 2-Discs Special Edition (DVD)
hodnocení/rating Led Zeppelin - The Song Remains The Same  2-Discs Special Edition   (DVD)
1/3
recenze/hodnocení
Led 2012 Led Zeppelin - Celebration Day
hodnocení/rating Led Zeppelin - Celebration Day
3/6
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000