Lazuli

Lazuli je skupina z Francúzka hrajúca kombináciu rôznych štýlov – progresívneho rocku, world music, electro. Založená bola v roku 1998. Ich charakteristickým znakom je použitie netradičných nástrojov (vibrafón, lesný roh, marimba a pod.).
Prvé zloženie bolo Claude Leonetti hrajúci na Léode (nástroj, ktorý si sám vymyslel nakoľko po nehode na motorke nemôže používať ľavé rameno), Dominique Leonetti – spev, akustické gitary, Pol Amar – akustická gitara, Yohan Siméon – bicie, Frédéric Juan – marimba, perkusie, Sylvain Bayol – chapman stick.
V roku 1999 vydávajú svoj prvý album pod vlastným menom Lazuli, ktorý sa stretol iba s veľmi malým záujmom. Odchádza Pol Amar a nahrádza ho Marc Almeras
Ich druhý album... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Lazuli 1999 Lazuli - Lazuli
hodnocení/rating Lazuli - Lazuli
0/0
recenze/hodnocení
Lazuli 2004 Lazuli - Amnésie
hodnocení/rating Lazuli - Amnésie
0/0
recenze/hodnocení
Lazuli 2007 Lazuli - En avant doute...
hodnocení/rating Lazuli - En avant doute...
1/1
recenze/hodnocení
Lazuli 2009 Lazuli - Réponse incongrue à l'inéluctable
hodnocení/rating Lazuli - Réponse incongrue à l'inéluctable
0/0
recenze/hodnocení
Lazuli 2011 Lazuli - ( 4603 battements )
hodnocení/rating Lazuli - ( 4603 battements )
0/0
recenze/hodnocení
Lazuli 2014 Lazuli - Tant Que L'Herbe Est Grasse
hodnocení/rating Lazuli - Tant Que L'Herbe Est Grasse
0/0
recenze/hodnocení
Lazuli 2016 Lazuli - Nos Âmes Saoules
hodnocení/rating Lazuli - Nos Âmes Saoules
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000