Latte e Miele

Talianske classical rockové trio Latte e Miele z Janova vzniklo v roku 1971 a zanechalo toho po sebe viac ako iné zabudnuté skupiny.

Kapelu v štýle Le Orme a Emerson, Lake & Palmer založil gitarista Marcello Giancarlo Dellacasa (predtým spolupracoval s I Giganti) a bubeník Alfio Vitanza (mal iba šestnásť rokov). Trio doplnil klávesák Oliviero Lacagnina a mohlo sa začať s nahrávaním debutu. Ten vyšiel pod názvom Passio secundum Mattheum v roku 1972. Následne nahrali aj Papilon, album, ktorý vyšiel v roku 1973 a vyznačoval sa podstatne lepšou produkciou. Nahrali aj anglickú verziu, tá však vyšla až v roku 1992. Kapela dosť koncertovala, dokonca predskakovala Van Der Graaf Generator, ale po dvoch singloch sa v roku 1974 rozpadla.

V... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Latte 1972 Latte e Miele - Passio secundum Mattheum
hodnocení/rating Latte e Miele - Passio secundum Mattheum
2/2
recenze/hodnocení
Latte 1973 Latte e Miele - Papillon
hodnocení/rating Latte e Miele - Papillon
0/0
recenze/hodnocení
Latte 1976 Latte e Miele - Aquile e scoiattoli
hodnocení/rating Latte e Miele - Aquile e scoiattoli
0/0
recenze/hodnocení
Latte 1992 Latte e Miele - Live
hodnocení/rating Latte e Miele - Live
0/0
recenze/hodnocení
Latte 1994 Latte e Miele - Vampyrs
hodnocení/rating Latte e Miele - Vampyrs
0/0
recenze/hodnocení
Latte 2008 Latte e Miele - Live tasting
hodnocení/rating Latte e Miele - Live tasting
0/0
recenze/hodnocení
Latte 2009 Latte e Miele - Marco Polo sogni e viaggi
hodnocení/rating Latte e Miele - Marco Polo sogni e viaggi
0/0
recenze/hodnocení
Latte 2014 Latte e Miele - Passio secundum Mattheum: The complete work
hodnocení/rating Latte e Miele - Passio secundum Mattheum: The complete work
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000