Landmarq

Příběh anglické progresivní kapely Landmarq se datuje od roku 1990, ta vznikla z kapel Quasar a Artemis a po několika obměnách sestav, se jako zpěvák uchytil Damian Wilson z Blue Heat Project a budoucích Threshold.
Skupina s ním vydává dvě alba Solitary Witness a Infinity Parade (produkce Clive Nolan), která jdou v neoprogových stopách, se silnými odkazy na Camel. Na konci roku 1992 je Damianu Wilsonovi nabídnuto místo v projektu La Salle a kapela hledá třetího zpěváka. Jméno John "Moon" Gould, má být tím dalším, ale po obdržení ocenění Vocalist of the Rok, opouští Landmarq a ti pro své třetí album The Vision Pit, povolávají opět Wilsona.
Rozpad nahrávacího labelu a defenitivní odchod Damiena, nasměřuje kapelu k dámě jménem... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Landmarq 1992 Landmarq - Solitary Witness
hodnocení/rating Landmarq - Solitary Witness
1/1
recenze/hodnocení
Landmarq 1993 Landmarq - Infinity Parade
hodnocení/rating Landmarq - Infinity Parade
2/3
recenze/hodnocení
Landmarq 1995 Landmarq - The Vision Pit
hodnocení/rating Landmarq - The Vision Pit
2/2
recenze/hodnocení
Landmarq 1998 Landmarq - Science Of Coincidence
hodnocení/rating Landmarq - Science Of Coincidence
0/1
recenze/hodnocení
Landmarq 2009 Landmarq - Turbulence - Live in Poland
hodnocení/rating Landmarq - Turbulence - Live in Poland
1/1
recenze/hodnocení
Landmarq 2012 Landmarq - Entertaining Angels
hodnocení/rating Landmarq - Entertaining Angels
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000